Hvad skal jeg vide om kørsel i udlandet med min firmabil?

Registreringsattesten. Den skal altid være med i bilen. Du kan få registreringsattesten hos biladministratoren på din arbejdsplads.

Det grønne kort. 

Hvis turen går uden for EU’s grænser skal du printe det grønne kort og lægge det i bilen. Det grønne kort viser at din bil har den lovpligtige ansvarsforsikring. Hvis du har forsikring gennem Autolease (Tryg) kan du printe kortet her. Bestil det i god tid, der er op til to ugers leveringstid. Hvis din arbejdsgiver har forsikret firmabilerne hos andet forsikringsselskab, kan du typisk bestille det på forsikringsselskabets hjemmeside.
Hvis turen holdes indenfor EU, er din EU nummerplade bevis for, at bilen har den rette ansvarsforsikring.

Det røde kort. 

Hvis din bil er forsikret igennem Autolease, er den forsikret hos Tryg. Tryg benytter ikke det røde kort. Du skal derofr ikke printe det røde kort, eller have appen.
Husk blot at medbringe dette telefonnumer, til Tryg Vejhjælp Europa: +45 7011 2000

Hvis din bil ikke er forsikret igennem Autolease, men hos et andet forsikringsselskab som din virksomhed bruger, anbefaler vi at du kontakter biladministrator i virksomheden for nærmere info. 

3. nummerplade. 

Hvis du skal have cyklen med på sommerferie, skal du huske at påfører den røde nummerplade - også kaldet den tredje nummerplade. Den skal monteres direkte på cykelholderen eller på en lygtebom, som monteres på den bagerste cykel. Hvis du ikke allerede har en tredje nummerplade til din bil, skal du til at bestille nu. Der kan nemlig være op til tre ugers leveringstid. Du kan bestille den ved at skrive til dmr@autolease.dk. Husk at oplyse dit registreringsnummer i mailen. Den koster kr. 400, - som vil blive faktureret til din arbejdsplads.

Download Autolease appen. 

Så har du altid Autolease Assistance ved hånden hvis uheldet skulle være ude. De kan også kontaktes på 7023 1050. Her kan du eksempelvis få hjælp hvis du har driftsstop, løbet tør for brændstof, punkteret, eller hvis du har låst dig ude af bilen. NB! Det er ikke alle leasingaftaler, der har Falck Vejhjælp tilknyttet. Hvis din virksomhed ikke har Autolease assistance anbefaler vi, at du tjekker op på hvem du kan hente hjælp hos, hvis uheldet skulle være ude.