Bilpolitik

I vores digitale bilpolitikmodul kan du som administrator oprette bilpolitikker der passer til virksomhedens medarbejderes behov og aftaler. Der kan sorteres og filtreres efter blandt andet TCO reference, bilmærke, CO2 udledning, beskatning og ydelse. Har virksomheden en udstyrsgrænse på en %-sats eller et max-beløb påføres dette også nemt og enkelt ét sted i den digitale bilpolitik. Medarbejderen kan hele tiden følge med i, hvor meget af grænsen, der er brugt samt hvor meget, der er tilbage.

Udover at gøre det nemt og gennemskueligt for den enkelte medarbejder at se om den nye firmabil overholder virksomhedens bilpolitik, sparer det også administration for virksomheden, da der ikke skal bruges tid på at regne efter om tilbud overholder bilpolitikkens rammer.

 

Dæk og opbevaring

Når en bil får ny fører bliver vi tit spurgt til, hvor det sæt hjul, som ikke sidder på bilen er opbevaret. Når en bruger har adgang til Mit Autolease, kan det valgte dækcenter ses under fanen Min Bil.

Læs mere om Sommer- og vinterdæk her.

 

Digital signatur

Vi benytter digital underskrift af kontrakter via Scrive. Godkendelsen af dokumenter kan systematiseres, så godkendelse og signatur foregår til den rigtige person i den rigtige rækkefølge. Systemet har også mulighed for en tredje part, som bare kigger med. Dette kunne eksempelvis være en afdelingschef, som nu kan holdes orienteret om at bilen er bestilt til den nye medarbejder.

 

Organisation og brugere

Når du er logget ind som administrator, kan du oprette brugere, og flytte dem rundt på cost centre og enheder. Du kan opdatere kontaktinfo, og selv flytte rundt, hvis en bruger skifter bil eller afdeling. Det er ret enkelt. Når du logger ind på 'Mit Autolease' vil du i venstre side finde en instruktionsvideo til oprettelse og ændring af brugere og organisationer.

 

Brændstofkort

Firmabilsbrugerne kan selv spærre eller genbestille mistede brændstofkort i Mit Autolease eller i vores app uden at involvere hverken dig som bilansvarlig eller Autolease.

Læs mere om brændstofkort her.

 

Returnering af firmabiler

Når en bruger skal aflevere sin firmabil, er der en del at huske på. Vi har samlet det hele her.