Hvad skal jeg have med i bilen?

Registreringsattesten. 
Ved kørsel til udlandet, skal du medbringe del 1 af bilens registreringsattest.
Hvis der er mindre end fire uger imellem udlevering af din nye bil, og en køretur til udlandet, kan der blive brug for en tidsbegrænset registreringsattest, indtil den originale attest er modtaget. En En tidsbegrænset registreringsattest skal afhentes hos et af Motorstyrelsens fire Motorekspeditioner. Bemærk, at de har meget begrænsede åbningstider.
Vi skal udstede en fuldmagt til dig, som på grund af GDPR-regler kan have nogle dages ekspeditionstid. Derfor beder vi dig om at kontakte os senest 5 arbejdsdage inden afgang.
Omkostningerne til udstedelse af attesten skal afregnes ved afhentning, og er ikke en del af leasingaftalen.

Det grønne kort. 

Hvis turen går uden for EU’s grænser skal du printe det grønne kort og lægge det i bilen.
Det grønne kort viser at din bil har den lovpligtige ansvarsforsikring. Hvis du har forsikring gennem Autolease (Tryg) kan du printe kortet her.
Bestil det i god tid, da der er op til to ugers leveringstid. Hvis din arbejdsgiver har forsikret firmabilerne hos andet forsikringsselskab, kan du typisk bestille det på forsikringsselskabets hjemmeside.
Hvis turen holdes indenfor EU, er din EU nummerplade bevis for, at bilen har den rette ansvarsforsikring.

Det røde kort. 

Hvis din bil er forsikret igennem Autolease, er den forsikret hos Tryg. Tryg benytter ikke det røde kort. Du skal derofr ikke printe det røde kort, eller have appen.
Husk blot at medbringe dette telefonnumer, til Tryg Vejhjælp Europa: +45 7011 2000

Hvis din bil ikke er forsikret igennem Autolease, men hos et andet forsikringsselskab som din virksomhed bruger, anbefaler vi at du kontakter biladministrator i virksomheden for nærmere info.