Hvordan bestiller jeg en ny bil?

For at kunne bestille en bil igennem Autolease, skal du have et login til Mit Autolease. Det får du ved at biladministrator i din virksomhed kontakter os med de relevante oplysninger. Herefter vil du modtage en mail med loginoplysninger.

Når du er logget ind, vil du få vist de biler der er mulige at bestille indenfor de rammer der er aftalt mellem Autolease og den virksomhed du arbejder i.
Udvalget opdateres i takt med at vi hos Autolease modtager info fra relevante importører.

Læs mere her:

Mit Autolease
Når du logger ind på 'Mit Autolease', vil du i venstre side finde en videoguide til bestilling af ny firmabil.
Du kan også se den her
Du kan bestille din nye firmabil fra en computer, eller igennem vores app.
Hent appen her: 

Download fra App Store 

Download fra Google Play 

Når du trykker bestil, får vi besked.
Hvis du skal bruge 3. nummerplade, eller har en kommentar til ordren, vil du få mulighed for at skrive det i kommentarfeltet, inden du trykker bestil.

Password

Hvis du har glemt dit password, kan du trykke på knappen ”glemt password.” Denne kommer frem, ved første forkerte forsøg.
Hvis du oplever problemer med at logge på, er du altid velkommen til at skrive på vores chat, eller på kam@autolease.dk

Levering af ny bil

Vi udarbejder de nødvendige dokumenter og sender til underskrift hos din biladministrator. Når din bestilling er godkendt og bestilt hos leverende forhandler, vil du modtage en mail med estimeret leveringsdato.
Leveringstiderne på de forskellige mærker kan variere meget, men vi forsøger gerne at vejlede. Skriv til os på chatten, eller på kam@autolease.dk.
Det praktiske omkring udlevering af din nye firmabil, koordineres imellem dig og forhandleren. Du vil blive kontaktet, når leveringstidspunktet nærmer sig.

Valg af forhandler

Vi har fast samarbejde med udvalgte forhandlere, der repræsenterer de forskellige bilmærker.
Det er derfor ikke sikkert du selv kan vælge hvorfra du ønsker din bil bestilt.
Men vi lover dig, at den kan leveres til en adresse nær dig. Efter levering kan du frit vælge det autoriserede mærkeværksted der passer dig, når bilen skal til service eller reparation.