Mine dæk skal skiftes. Hvad gør jeg?

Hvis du har en sommerdækaftale

Har du en sommerdækaftale hos Autolease, kan du få udskiftet dine sommerdæk med et dæk af samme type og størrelse. Du skal skifte dæk, når dækmønsteret er slidt ned til lovens minimumskrav (1,6 mm). Du kan tidligst bestille dækskift, når dækkene er slidt ned til lovens minimumskrav. Udskiftningen af dæk skal altid foregå på et af de dækværksteder, som Autolease benytter. Det er Euromaster, NDI / Super Dæk. 

Reparation af et punkteret dæk er med i dækaftalen.

 

Hvis du har en sommer- og vinterdækaftale

Har du også tilknyttet en vinterdækaftale, har du naturligvis samme muligheder som ved sommerdækaftalen. Herudover får du et sæt vinterdæk og hjul. Vi bruger stålfælge uden hjulkapsler til vinterhjul, og benytter udelukkende standardstørrelser. Vores vinterhjul har en hastigheds kode H, som er godkendt til 210 km/t. Montering og indkøb af vinterdæk og hjul skal altid foregå på et af de dækværksteder, som Autolease benytter. Det er Euromaster, NDI/Super Dæk. Du skal skifte dæk, når dækmønsteret er slidt ned til lovens minimumskrav (1,6 mm). Du kan tidligst bestille dækskift, når dækkene er slidt ned til lovens minimumskrav.

Hvis du har en sommer- og vinterdækaftale, sørger vi for alt det praktiske med opbevaring af dækkene på et dækhotel (Euromaster, NDI / Super Dæk ) og omskiftning mellem sommer- og vinterhjul.