Kan jeg få skiftet hjul ved min arbejdsplads?

Ja, det kan du. I samarbejde med Euromaster har vi det, vi kalder dækbussen. Her kommer vi ud og skifter dine hjul på den valgte adresse, så du sparer både ventetid og unødig tid på transport. Det eneste krav er, at der skal være minimum 8 biler, der skifter samtidig.

Sådan gør du

Din biladministrator får tilsendt et tilmeldingsskema til hver enkelt bruger. Herefter kan I vælge en dato for dækskifte. Det skal se minimum 3 uger før dækskiftet. Tilmeldingen er først gyldig, når bekræftelse er modtaget fra dækbussen. To uger før skiftet modtager biladministrator et antal kuverter til hver af de tilmeldte biler. De skal bruges til nøgler  Kuverterne er fortrykt med spørgsmål omkring bilen, så vi kan finde den – men også for at sikre, at du får dine nøgler retur. Nøglerne skal anbringes i kuverten og afleveres i virksomhedens reception om morgenen den dag, dækkene skal skiftes.


VIGTIGT!

Bolte, låsebolte og låsebolteværktøj (gerne hele posen eller kassen) skal anbringes på det forreste passagersæde. Bilen skal selvfølgelig også parkeres på det aftalte sted til den aftalte tid.


Priser

For pris kontakt din kontaktperson hos Autolease.