Hvad gør jeg, hvis jeg får brug for vejhjælp i Danmark?

Har du tilknyttet Autolease Assistance til din leasingaftale kan du kontakte vores samarbejdspartner Falck, som står klar til at hjælpe i Danmark. Du kan kontakte dem på 7023 1050 eller bestille vejhjælp via vores App. Abonnementet dækker person- og varebiler med op til 8 passagerer, eksklusive fører. Køretøjet må være op til 6 meter langt og have en totalvægt på op til 3.500 kg.

Hvad skal du have klar når du kontakter vejhjælp?

  • Dit registreringsnummer eller abonnementsnummer
  • Hvor befinder du dig? 
  • Hvilke eller hvilket problem skal du have hjælp til?


Hvordan hjælper vi dig?

Du kan få Autolease assistance, hvis:

  • Du er kørt fast.
  • Du er gået i stå eller løbet tør for brændstof
  • Du er punkteret
  • Du har låst dig ude af bilen

Hvis vi ikke kan reparere bilen på stedet, transporterer vi den til nærmeste autoriseret mærkeværksted. Vi betaler også, hvis vi vurderer, det er nødvendigt at få en låsesmed til at lukke døren op på bilen. Det eneste, du skal betale, er det brændstof og de reservedele, vi bruger til din bil.

Transport af fører og passagerer

Hvis du ikke selv kan køre videre, sørger Falck for at transportere dig og dine passagerer til et fælles bestemmelsessted i Danmark. Alt efter vores skøn vil I blive transporteret i et Falck køretøj, med offentlig transport eller taxa.

Hvad gør vi, hvis du er for syg til at køre bilen?

Hvis du er kommet til skade, eller er blevet for syg til at køre videre som fører, får vi dig og dine passagerer til nærmeste læge eller behandlingssted. Vi transporterer også din bil til et sted i Danmark helt efter dine ønsker

Vi hjælper også med bagagen

Falck hjælper med at læsse bagagen fra den havarerede bil over til et andet køretøj. Hvis det ikke muligt at skaffe en anden bil inden for rimelig tid, hjælper Falck med at læsse bagagen af på det nærmeste egnede aflæsningssted.