Vi har igen opdateret vores hjemmeside med nye funktioner

Udgivet: 29. september 2017

I denne uge har vi igen opdatereret vores hjemmesiden og har tilføjet en række nye spændende funktioner

Bilpolitik

Som noget helt nyt kan vi integrere din bilpolitik i systemet. På den måde ser du og dine brugere kun de biler, der overholder jeres bilpolitik. Det gælder fx mærker, modeller, brændstoftype, CO2-udledning, TCO og andre parametre som er relevante for jeres bilpolitik. "Vi er glade for at kunne tilbyde denne mulighed, da det længe har været efterspurgt af vores kunder. Derudover giver det vores kunder mulighed for at påvirke deres brugere i en endnu grønnere retning"  udtaler Lars Bro-Rasmussen, Head of Sales


 


Min Bil

Derudover har vi gjort din oversigt på ”Min bil” mere overskuelig, fx har du nu mulighed for at lukke eller bestille brændstofkort for de enkelte brugere, bestille service og registrere kilometer. Den samme mulighed får brugerne nu også via deres login, fuldstændig som i vores app.

Det giver mange fordele, bl.a. at kilometerindtastninger nu kan foretages løbende og ikke kun i forbindelse med tankning. 

 

 
 


Rapporter

Til sidst har vi også kørt en opdatering af rapportsystemet, som gerne skulle gøre rapporterne endnu mere nyttige i din hverdag. Indgangen til rapportsystemet finder du nu under "Søg og bestil", hvor du også finder indgangen til søgesiden. 
Husk at du i rapportsystemet kan designe dine egne rapporter med lige netop den data du har brug for, og desuden få rapporter tilsendt automatisk i det interval der passer dig.