Vi er tilgængelige – bare hjemmefra

Udgivet: 16. april 2020

Vi arbejder stadig med fuld bemanding, blot med opkobling hjemmefra. Heldigvis har alle vores medarbejdere adgang til alle systemer og kan derfor tilbyde vores kunder samme service som tidligere. Vi har modtaget en videohilsen fra tre af vores kollegaer fra deres hjemmekontorer, som alle prøver at få hverdagen til at fungere med at arbejde hjemme, samtidig med at resten af familien også er hjemme.


Vores sælgere er fuldt ud tilgængelige

Du kan fortsat tilgå vores online platform, både på Autolease.dk og via vores app, fuldstændig som du plejer. Vores sælgere fremsender stadig digitale leasing- og samarbejdsaftaler, som begge bliver skrevet under med digital underskrift via Scrive. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, sidder de klar på telefonen og er klar til at hjælpe dig.

Kasper Hviid, Sales Manager hos Autolease


Vi sidder klar på chatten, telefonen og mails

At vi stort set alle arbejder hjemme, ændrer ikke på tilgængeligheden, og vi har stadig en medarbejder fra vores KAM-team, som sidder klar på chat, telefon og mail – fuldstændig som vi plejer. Derudover er det stadig muligt at bestille prøveture hos vores bilforhandlere rundt omkring i landet. I vores online søgemaskine kan du med lethed filtrere din søgning efter den bil, der passer lige til dig.

Maria Hjøllund Kibsgaard-Poulsen, Customer Driver Support hos Autolease


Vi får stadig solgt vores brugte biler

I denne krisetid er der stadig folk, der returnerer biler. Disse biler sælger vi videre på online auktion. Det bliver i disse dage gjort på online auktion hjemmefra, og selvom vi alle står midt i en krise pga. Corona, ser vi stadig, at bilforhandlerne køber biler.

Anders Kaae, Remarketing Manager hos Autolease


Vi er tilgængelige på alle vores etablerede kommunikationskanaler – også selvom de fleste af os arbejder hjemmefra. Vi afholder gerne elektroniske møder, så tag derfor endelig kontakt, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning.