Tryg og international flådestyring

Udgivet: 15. september 2020

Vi er i en tid med globale forandringer og eksplosiv udvikling indenfor mobilitet, og at styre en flåde på tværs af landegrænser kan derfor virke uoverskueligt og kompliceret. Det er derfor vigtigt med enkle og effektive løsninger. Samtidig skal man være beredt på evt. modgang, som kan have betydning for både branchen, jer kunder og os som virksomhed.



DNB i ryggen

Autolease er født skandinavisk og er en del af den norske bank DNB med kontorer i København, Stockholm, Oslo og Bergen. Det giver os en lokal viden, som gør os til en stærk spiller på det skandinaviske marked. Med DNB i ryggen kan vi samtidig sikre en økonomisk tryghed i gode såvel som hårde tider. Den galopperende Covid-19-pandemi har sat virksomheder over hele verden ud i en usikker situation, og vi er derfor glade og stolte over at være en del af en så stærk organisation.

Samarbejde med Athlon

Udover at tilbyde innovative, bæredygtige og omkostningseffektive løsninger i Danmark, Sverige og Norge, giver vores partnerskab med Athlon os en gylden vej til også at tilbyde løsninger i yderligere 22 lande. Takket være lokale filialer og et strategisk partnernetværk er vi eksperter på international flådestyring og tilbyder ensartede løsninger optimeret i henhold til lokale markedsforhold. Dette betyder bl.a., at vi kan hjælpe dig med flådestyring, så du let kan navigere rundt i den fascinerende verden af mobilitet og samtidig optimere økonomiske- og miljøkrav samt specifikke lokale og internationale regler og forskrifter – hvor end du må have brug for en løsning.

Er du nysgerrig efter at vide mere om det europæiske bilmarked? Så kan du læse mere på Athlons hjemmeside her.