Top 5 Green Edition-biler

Udgivet: 2. juli 2019

De miljørigtige alternativer i form af el- og hybridmodeller bliver flere og flere. Det bemærkes særligt hos firmabilsbrugerne, som i stigende grad bestiller disse mere miljørigtige biler som deres nye firmabil. Vi har i denne artikel samlet en top 5 over de mest bestilte modeller.


1 - Toyota Rav4 Hybrid

Det er mere end 20 år siden Toyota præsenterede deres første hybridbil Toyota Prius. Siden dengang er teknologien blevet videreudviklet, forfinet og gennemtestet på en række af Toyotas modeller. Vi finder da også flere Toyota-modeller blandt de hybridbiler, der ligger uden for vores top 5.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Toyota RAV4 2.5 Hybrid (18 hk) H3 – Business e-CVT 4x2 Hybrid her


2 - Kia Niro Hybrid

Kia er også et at de mærker, som er langt fremme i forhold til at tilbyde el- og hybridversioner af deres biler. Kia Niro og Kia Soul kommer både som ren elbil og som Plug-In-hybrid, hvor Kia Optima kun kommer som Plug-In-hybrid. 

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Kia Niro 1.6 GDI PHEV 141 Advance Fleet DCT plug-in her


3 - Ford Mondeo Hybrid

En sand klassiker i firmabilsklassen, den velkendte Ford Mondeo, har i hybridversionen også fundet vej til vores top 5. Ford Mondeo er pt. den eneste hybridmodel hos Ford.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Mondeo 2.0 HEV 187 Titanium Fleet CVT – Hybrid her


4 - Tesla Model 3

Model 3 er den nyeste model fra Tesla, en ren elbil med en rækkevidde på op til 560 km. Tesla har længe siddet tungt på elbilsmarkedet i Danmark, og har i dag flere end 5.000 indregistreret biler og en markedsandel på over 40%.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Tesla Model 3 Standard Range Plus 2WD auto her


5 - Mercedes E300de

Som de eneste har Mercedes satset på dieselhydrid, men udgangspunkt i deres velkendte 194 hk dieselmotor. Modellen hedder 300de og findes i både C og E-Klassen. 

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes-Benz E-Klasse 2.0 E 300 de T Business SW auto Plug-in Hybrid her            


Det grønne univers er kun et klik væk

Green Edition gør det nemt for firmabilsbrugerne at vælge en miljøvenlig bil i stedet for en benzin- eller dieselbil. Under ”Green Edition”-fanen på hjemmesiden er de miljøvenlige biler kun et klik væk. Man får adgang til et nyt, grønt bilunivers med hele vores portefølje af el-, hybrid- og plug-in biler.


Alt samlet på ét tilbud

Som det eneste leasingselskab i Danmark er vores konfigurator fuldt implementeret med opladningsabonnement (via e.on) på el- og plug-in hybridbiler. Omkostningerne til abonnementet, som indeholder strømforbrug, installation samt beskatning af ladestander er samlet på ét tilbud. Denne løsning gør TCO-sammenligningen af disse miljørigtige biler enkelt og overskueligt.