Top 5 Green Edition biler i Q1 2020

Udgivet: 15. april 2020

Der kommer flere og flere miljørigtige alternativer i form af el- og hybridmodeller. Det bemærkes særligt hos firmabilsbrugerne, som i stigende grad bestiller disse mere miljørigtige biler som deres nye firmabil. Vi har i denne artikel samlet en top 5 over de mest bestilte modeller i Q1.


1 - Ford Kuga

Den nye Ford Kuga er fløjet ind på førstepladsen på denne liste. Faktisk udgør plug-in hybridversionen hele 84 % af de bestilte Ford Kuga hos Autolease. Den nye Ford Kuga plug-in hybrid kommer med navigation, nøglefri start, klimaanlæg og p-sensor for/bag allerede fra Trend-niveau. Har du brug for træk, er Ford Kuga Plug-in hybrid godkendt til at må trække 1.200 kg.


2 - Tesla Model 3

Model 3 er nyeste model fra Tesla, en ren elbil med en rækkevidde på op til 560 km. Tesla har længe siddet tungt på elbilsmarkedet i Danmark og har i dag flere end 5.000 indregistrerede biler og en markedsandel på over 40 %. Model 3 kan bestilles med aftageligt træk og er i stand til at trække 910 kg.


3 - Volkswagen Passat GTE

I mange år har Volkswagen Passat været at finde på vores liste over mest populære firmabiler, så det er næppe nogen overraskelse at plug-in hybridversionen er at finde på denne liste. Volkswagen Passat GTE blev i februar 2020 kåret af FDM til bedste plug-in hybrid lige nu. En bil som både er sporty og miljørigtig, og som endda kan trække 1.900 kg.


4 - Mercedes C300de

Som de eneste har Mercedes satset på diesel-hybrid men med udgangspunkt i deres velkendte 194 hk dieselmotor. Modellen hedder 300de og findes i både C og E-Klassen. Begge modeller kan monteres med træk.


5 - Mercedes EQC

EQC er en 100 % elbil, med en rækkevidde på 410 km (WLTP). Standardudstyrslisten er lang og tæller blandt andet navigation, kunstlæder, LED forlygter, bakkamera og meget mere. Har du brug for anhængertræk må Mercedes EQC trække hele 1.800 kg.


Det grønne univers er kun et klik væk

Green Edition gør det nemt for firmabilsbrugerne at vælge en miljøvenlig bil i stedet for en benzin- eller dieselbil. Under ”Green Edition”-fanen på hjemmesiden er de miljøvenlige biler kun et klik væk. Man får adgang til et nyt, grønt bilunivers med hele vores portefølje af el- og plug-in hybridbiler.

 

Alt samlet på ét tilbud

Som det eneste leasingselskab i Danmark er vores konfigurator fuldt implementeret med opladningsabonnement (via e.on) på el- og plug-in hybridbiler. Omkostningerne til abonnementet, som indeholder strømforbrug, installation samt beskatning af ladestander, er samlet på ét tilbud. Denne løsning gør TCO-sammenligningen af disse miljørigtige biler enkelt og overskueligt.