Top 5 Green Edition-biler i 2019

Der kommer flere og flere miljørigtige alternativer i form af el- og hybridmodeller. Det bemærkes særligt hos firmabilsbrugerne, som i stigende grad bestiller disse mere miljørigtige biler som deres nye firmabil. Vi har i denne artikel samlet en Top 5 over de mest bestilte modeller.


1 - Tesla Model 3

Årets bil i Danmark 2020 er Tesla Model 3. Tesla Model 3 er en ren elbil med en rækkevidde på op til 560 km. Tesla har længe siddet tungt på elbilsmarkedet i Danmark og har i dag flere end 6.800 indregistrerede biler og en markedsandel på over 40 %.


2 - Kia Niro Hybrid

Kia er også et at de mærker som er langt fremme i forhold til at tilbyde el- og hybridversioner af deres biler. Kia Niro og Kia Soul kommer både som ren elbil og som pluginhybrid, hvor Kia Optima kun kommer som pluginhybrid. 


3 - Mercedes E300de

Som de eneste har Mercedes også satset på diesel-hydrid, med udgangspunkt i sin velkendte 194 hk dieselmotor. Modellen hedder E300de, har en elektrisk rækkevidde på 50 km og yder samlet 306 HK. E-Klasse findes også som benzin-hybrid under navnet E300e med 320 HK.


4 - Audi e-tron

e-tron er Audis elektriske flagskib og findes både i en Hatchback og en Sportback version. E-tron kommer i to motorvarianter med en rækkevidde op til 446 km.


5 - Mercedes C-Klasse

Som de eneste har Mercedes også satset på diesel-hydrid, med udgangspunkt i sin velkendte 194 hk dieselmotor. Modellen hedder C300de, har en elektrisk rækkevidde på 54 km og yder samlet 306 HK. C-Klasse findes også som benzin-hybrid under navnet C300e med 320 HK


Lige udenfor Top 5 finder vi biler som Kia Optima, Mitsubishi Outlander samt flere af Volvos pluginhybrid modeller.

Det grønne univers er kun et klik væk

Green Edition gør det nemt for firmabilsbrugerne at vælge en miljøvenlig bil i stedet for en benzin- eller dieselbil. Under ”Green Edition”-fanen på hjemmesiden er de miljøvenlige biler kun et klik væk. Man får adgang til et nyt, grønt bilunivers med hele vores portefølje af el-, hybrid- og pluginbiler.

 

Alt samlet på ét tilbud

Som det eneste leasingselskab i Danmark er vores konfigurator fuldt implementeret med opladningsabonnement (via e.on) på el- og pluginhybridbiler. Omkostningerne til abonnementet, som indeholder strømforbrug, installation samt beskatning af ladestander, er samlet på ét tilbud. Denne løsning gør TCO-sammenligningen af disse miljørigtige biler enkel og overskuelig.