Top 10 mest populære firmabiler i 2018

Udgivet: 3. januar 2019

1 - Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes har givet C-klassen et omfattende facelift, hvor 6500 dele af bilen er skiftet og 80% af elektronikken er ny. Blandt andet besidder den nu forbedret selvkørende teknologi, der bruger data fra navigationen og en ny 10,25 tommer infotainment skærm. C-klassen er oplagt som familiebil og går ikke ned på plads, sikkerhed og kvalitet.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes C220d T aut. Business Plus her2 - Volkswagen Passat

Året startede med en ny kampagnemodel kaldet Premium. Også hos Volkswagen var fokus på mere komfort- og sikkerhedsudstyr, som også har været medvirkende til succesen i 2016 og 2017. Derudover har Premium pakken netop fået tilføjet DK Navigationspakke uden beregning. I Passat Premium Comfortline omfatter standardudstyr bl.a. DSG-automatgear, bakkamera, spejling af smartphone (App-Connect), DAB+ radio, digitale instrumenter og tonede bagruder.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Passat Variant Comfortline Premium DSG her3 - Volkswagen Touran

Volkswagen Touran er top 10's eneste MPV og er gået en plads op i forhold til sidste års liste. Med sine syv sæder er dette den perfekte familiebil med plads til det hele. Touran har generelt ikke meget konkurrence fra andre i MPV-klassen. Den besidder et højt niveau af teknik, fleksibilitet og et godt udsyn.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Touran 150hk Comfortline DSG her4 - BMW 5-serie

BMW 5-serie er indbegrebet af imponerende køredynamik, sporty design, og maksimal komfort. På et år er 5-serien gået fra en 7. plads til en 4. plads siden sidste år, hvilket kan være et resultat af, at bilen har været tilgængelig i hele 2018.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 520d aut. Touring her5 - Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes-Benz E-Klasse har et moderne, sportsligt og stilfuldt udtryk. En kombination af prestige, kvalitet, sikkerhed, udstyr og beskatning har fra start gjort E-klassen til den mest populære firmabil i sin klasse. Dog kommer den i 2018 på en 5. plads, og må se sig overhalet af BMW 5-serie.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes E220d T aut. Business her6 - Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguans moderne motorteknologi er kendetegnet ved økonomi, stort drejningsmoment og en høj ydelse. På den måde passer Tiguan perfekt til personer, der kører meget og samtidig gerne vil sidde højt. Bilens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer en afslappende oplevelse.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Tiguan 150hk Comfortline DSG her7 - Ford Mondeo

Ford Mondeo har ligget på top 10-listen i efterhånden en del år, hvilket skyldes den attraktive pris og den store udstyrspakke. Udstyrspakken består bl.a. af adaptiv fartpilot, bakkamera, LED lygter, aktiv parkeringshjælp og meget andet udstyr.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Mondeo 180hk aut. Titanium St.car her8 - Volvo V60

Den nye Volvo V60 er en alsidig familiebil og en sikker svensk vinder. Den har god komfort, er praktisk og rummelig og har et lækkert design. Den har komfortable og sikre køreegenskaber med godt udstyr til en fornuftig beskatning.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volvo V60 D4 Aut. Momentum her9 - BMW 3-serie

BMW 3-serie er røget en plads ned i forhold til sidste års liste, men den er stadig en populær firmabil. I medio 2019 kommer den nye BMW 3-serie, som indeholder nye assistentsystemer, der alle er et skridt på vejen til en selvkørende bil. Udstyret inkluderer blandt andet kollisions- og fodgængeradvarsel med City Braking-funktion samt advarsel for krydsende cyklister. Udstyrspakken Driving Assistant Professional indeholder blandt andet aktiv fartpilot med Stop&Go-funktion, vognbanekontrol og advarsel for vognbaneskift, krydsende trafik, sidekollision og forkert kørselsretning.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 320d aut. Executive Touring her10 - Audi A4

På et tidspunkt var Audi A4 den mest populære premium-bil til den kræsne firmabilsbruger, men er røget længere og længere ned af listen gennem årene. Bilen er en rummelig og luksuriøs stationcar, der er stabil og pålidelig. A4 er både sportslig og komfortorienteret. Grundlaget for de dynamiske køreegenskaber og den imponerende kørekomfort udgøres bl.a. af den elektromekaniske servostyring, som er ekstremt let og reducerer brændstofforbruget.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Audi A4 Avant 35 TDI S tronic her