Top 10 mest populære biler i 2020

Udgivet: 1. januar 2021

Skal du have ny firmabil, eller kan du bare godt tænke dig at vide, hvad andre firmabilsbrugere valgte i 2020? Så kan du her se, hvilke biler, der var de 10 mest populære firmabiler sidste år.


1 - BMW 3-Serie

Siden den første BMW 3-serie Touring kom frem i 1987, har BMW solgt den med løfter om sportslig kørsel med praktiske egenskaber, og den forbliver en populær firmabil. Standardudstyret i 3-serien inkluderer blandt andet 17" letmetalfælge 5-dobbelt eget Silver, Live Cockpit Plus inkl. navigation (8,8" centralt informationsdisplay med berøringsfunktionalitet), analog instrumentklynge med 5,7" display og håndfri facilitet med USB-interface. 

Populært udstyr

- Driving Assistant Professional (adaptiv fartpilot)
- Anhængertræk
- LED forlygter med udvidet indhold

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 3-Serie 320D F Sport Line Touring auto her


2 - Mercedes C-klasse

Mercedes C-klasse går ikke ned på plads, sikkerhed eller kvalitet og er oplagt som familiebil. C-klassen har tidligere fået sig et face-lift, som ud over et opdateret design bød på mere udstyr i business-modellen i form af blandt andet Advantage-pakken, som indeholder den store navigationsskærm, parkeringspakke, mm.

Populært udstyr

- DISTRONIC (adaptiv fartpilot)
- Anhængertræk
- Metallak

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes C-Klasse C 220T d Business auto her


3 - Skoda Octavia

Flådepriserne på den nye Skoda Octavia kom i starten af august, og derfra er det kun gået én vej – til tops på listen, og direkte ind i top 3 over de mest populære biler i 2020. Den nye, fjerde generation af Octavia er vokset på alle leder og kanter og byder på masser af plads i kabinen og hele 640 liter bagagerum i Combi-versionen. At man i den nye Octavia får masser af bil for pengene ses også på standardudstyrslisten, som både tæller LED-forlygter, trådløs Apple CarPlay, trådløs opladning og nøglefri start.

Vælges BUSINESS EXECUTIVE-modellen får du yderligere adaptiv fartpilot med Lane Assist, digital cockpit, bakkamera og navigation med som standard.

Populært udstyr

- Adaptiv fartpilot
- Elektrisk bagklap
- Anhængertræk


Se leasingpriser og beskatningsværdi på Skoda Octavia 2,0 TDI AdBlue Business Execu DSG7 Combi her


4 - Ford Kuga

Den nye Ford Kuga er fløjet ind på denne liste, stærkt hjulpet af deres plug-in hybridmodel, som Autolease tegner sig for hele 55 % af bestillingerne. Den nye Ford Kuga kommer med navigation, nøglefri start og p-sensor for/bag allerede fra Trend-niveau.

Populært udstyr

- Anhængertræk
- Elektrisk bagklap
- Mørktonede ruder

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Kuga 2.5 Plug-in Hybrid 225Hk Titanium CVT her


5 - Mercedes GLB

Mercedes GLB har siden modellens introduktion været at finde på vores top 10-lister gennem hele 2020. GLB kommer, sammen med resten af Mercedes Business programmet, med et højt standardudstyrsniveau med blandt andet navigation, kunstlæder og LED forlygter som standard.

Populært udstyr

- DISTRONIC (adaptiv fartpilot)
- Anhængertræk
- Augmented Reality til navigation

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes GLB-klasse 220 D business DCT her


6 - Ford Focus

Den nye Ford Focus blev i starten af 2020 kåret til Årets Bil i Danmark, men også blandt firmabilsbrugerne er den nye Ford Focus blevet taget godt imod, hvor den flere gange i løbet af året har ligget som den mest populære model i sit segment.

Populært udstyr

- Anhængertræk
- Håndfri bagklap
- Tonede ruder

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Focus 1.5 EcoBlue 120Hk Titanium Business A8 SW her


7 - Volvo V60

Vi skal ikke mere end et år tilbage for at finde Volvo V60 øverst på vores Top 10. Samlet set over hele året, slutter Volvo V60 på plads nummer 7 – og Volvo V60 fortjener en plads på denne liste. Modellen har et smukt design, en rummelig kabine og giver værdi for pengene. Et enkelt nordisk design med stilrent interiør og de velkendte Thors Hammer forlygter. Frem for alt står Volvo for sikkerhed, hvorfor alle nye biler nu er begrænset til 180 km/t.

Populært udstyr

- Sensus navigation
- Semi-elektrisk anhængertræk
- Intellisafe Assist

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volvo V60 2.0 D4 190 VBL Business Aut her


8 - VW Touran

Volkswagen Touran er en særdeles sikker familiebil. Den besidder et højt niveau af fleksibilitet, masser af plads, syv sæder og godt udsyn. Rent teknisk har bilen også en række forskellige førerassistentsystemer og sikkerhedsfeatures. Man føler sig derfor både komfortabel og sikker, når man kører en Touran. Standardudstyret indeholder bl.a. syv airbags, tågeforlygter, centrallåsesystem med fjernbetjening samt el-ruder foran og bagved.

Populært udstyr

- Dk Navigationspakke
- Familiepakke
- Anhængertræk

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volkswagen Touran 2.0 TDI SCR 150 Comfortline Family DSG7 her


9 - Skoda Superb

I Skoda Superb får du en topudstyret bil med masser af plads til hele familien. Lædersæder, Matrix LED lys, navigation, dynamisk fartpilot, el-bagklap og nøglefri betjening er alt sammen standardudstyr i Business Executive-modellen.

Populært udstyr

- Anhængertræk
- Bakkamera
- Tonede ruder

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Skoda Superb 2,0 TDI 150 AdBlue DSG7 Business Executive her


10 - Mercedes A-klasse

Med en Mercedes A-klasse får du en bil i højeste kvalitet når det kommer til både design, komfort og køreegenskaber. Bilen er sportslig fra top til tå, mens kabinen giver dig en tryg fornemmelse. De flydende overgange mellem instrumentpanelet, midterkonsollen og dørbeklædningerne giver det behagelige "wrap-around"-design. Standardudstyret inkluderer 17" alufælge, multifunktionssportsrat i læder, komfortsæder i Artico/stof, LED high perfomance forlygter, navigation samt 10.25" mediadisplay med touchskærm.

Populært udstyr

- DISTRONIC (adaptiv fartpilot)
- Widescreen Cockpit
- Augmented Reality til navigation

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes A-Klasse A 200 D Business DCT her