Top 10 mest populære biler i 2019

Udgivet: 6. januar 2020

Skal du have ny firmabil, eller kan du bare godt tænke dig at vide, hvad andre firmabilsbrugere valgte i 2019? Så kan du her se, hvilke biler, der var de 10 mest populære firmabiler sidste år.


1 - Volvo V60

Volvo V60 Business giver en optimal førerstilling, smukt design, rummelig kabine og værdi for pengene. Volvos gennemførte designlinje, som blandt andet er kendetegnet ved Thors Hammer LED forlygterne, er gennemgående på V60. Derudover er det høje sikkerhedsniveau og de attraktive beskatningspriser med til at sikre, at Volvo V60 tager titlen som den mest populære firmabil i 2019.


2 - Mercedes C-klasse

Mercedes C-klasse går ikke ned på plads, sikkerhed eller kvalitet og er oplagt som familiebil. C-klassen har tidligere fået sig et face-lift, som ud over et opdateret design bød på mere udstyr i business-modellen i form af blandt andet Advantage-pakken, som indeholder den store navigationsskærm, parkeringspakke mv.


3 - BMW 3-Serie

Siden den første BMW 3-serie Touring kom frem i 1987, har BMW solgt den med løfter om sportslig kørsel med praktiske egenskaber, og den forbliver en populær firmabil. Standardudstyret i 3-serien inkluderer blandt andet 17" letmetalfælge 5 dobbelt eget Silver, Live Cockpit Plus inkl. navigation (8,8" centralt informationsdisplay med berøringsfunktionalitet), analog instrumentklynge med 5,7" display og håndfri facilitet med USB-interface.


4 - Skoda Octavia

Skoda Octavia er kendt for dens elegante og tidløse design. Den har et markant og selvsikkert udtryk, som gør, at bilen skiller sig ud fra mængden. Octavia Business Line+ Dynamic har LED-lygter på fronten og bagenden, som ikke bare ser godt ud men også giver bedre lys, længere levetid samt energibesparelse. Standardudstyret inkluderer automatgear, adaptiv fartpilot, navigation, P-sensor bag, Apple CarPlay og meget mere.


5 - VW Touran

Volkswagen Touran er en særdeles sikker familiebil. Den besidder et højt niveau af fleksibilitet, masser af plads, syv sæder og godt udsyn. Rent teknisk har bilen også en række forskellige førerassistentsystemer og sikkerhedsfeatures. Man føler sig derfor både komfortabel og sikker, når man kører en Touran. Standardudstyret indeholder bl.a. syv airbags, tågeforlygter, centrallåsesystem med fjernbetjening samt el-ruder foran og bagved.


6 - Ford Focus

Den nye Ford Focus blev i starten af året kåret til Årets Bil i Danmark, men også blandt firmabilsbrugerne er den nye Ford Focus blevet taget godt imod, hvor den allerede nu ligger som en af de mest populære modeller i sit segment.


7 - Mercedes A-klasse

Med en Mercedes A-klasse får du en bil i højeste kvalitet, når det kommer til både design, komfort og køreegenskaber. Bilen er sportslig fra top til tå, mens kabinen giver dig en tryg fornemmelse. De flydende overgange mellem instrumentpanelet, midterkonsollen og dørbeklædningerne giver det behagelige "wrap-around"-design. Standardudstyret inkluderer 17" alufælge, multifunktionssportsrat i læder, komfortsæder i Artico/stof, LED high perfomance forlygter, navigation samt 10.25" mediadisplay med touchskærm.


8 - Ford Mondeo

Ford Mondeo har ligget på Top 10-listen i efterhånden en del år, hvilket skyldes den attraktive pris og den store udstyrspakke. Udstyrspakken består bl.a. af adaptiv fartpilot, bakkamera, LED-lygter, aktiv parkeringshjælp og meget andet udstyr.

Også hos Ford vokser hybridsalget. 14 % af de bestilte Mondeo er med hybridteknologi.


9 - VW Passat

Med en Volkswagen Passat får man en perfekt sammensætning af elegance, dynamik og komfort, og dette er naturligvis også tilfældet i den nye Passat, som kom ud i efteråret. Passat har stor rummelighed og masser af standardudstyr, hvilket er blandt årsagerne til, at den veldesignede og genkendelige Passat år efter år fortsætter med at være så populær. Der følger både navigation og adaptiv fartpilot med i standardparken.


10 - Audi A6

Audi A6 er den perfekte firma- og familiebil. Den er elegant, og kabinen er stor og luftig med materialer i suveræn kvalitet. Standardudstyret i Audi A6 Prestige Sport indbefatter bl.a. Matrix LED forlygter, P-sensor for/bag med 360 graders kamera, 18” alufælge, navigation, sportssæder, el-bagklap i Avant og meget andet.