Top 10 firmabiler i første kvartal 2018

Udgivet: 12. april 2018

1 - Mercedes-Benz C-klasse (1)

Beskrivelse: Mercedes-Benz C220d T Business Plus var også i første kvartal af 2018 den mest populære firmabil, ligesom den i 2017 løb med titlen som den mest populære firmabil for hele året. I første kvartal var det stadig Mercedes kampagne versionen Business Plus som første salget frem til en første plads. Mercedes C-klasse er ved at blive faceliftet hvor den nye model lander i Danmark til juli / august måned. Priserne er sat op, men til gengæld har udstyrsniveauet også fået et ekstra ryk opad. 

Mest populære udstyr: 
- Active Distance Assist DISTRONIC (Adaptiv fartpilot) (fabriksmonteret)
- Svingbart anhængertræk (eftermonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på den faceliftet Mercedes C220d T aut. Business her


2 - Volkswagen Passat (2)

Beskrivelse: 2017 næst mest populære firmabil Volkswagen Passat fastholder pladsen i første kvartal af 2018. Pakken er den samme som tidligere hvor den attraktive udstyrsvariant hedder Premium. Også hos Volkswagen er fokus på mere komfort- og sikkerhedsudstyr, som helt klart har været medvirkende til succesen i 2016 og 2017.  

Mest populære udstyr: 
- Blanke tagræling (fabriksmonteret)
- DK LED Pakke (fabriksmonteret)
- Aftageligt træk (eftermonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Passat Variant Comfortline Premium DSG her


3 - Opel Insignia (10)

Beskrivelse: Den nye Opel Insignia har nu været på markedet i knap et år. Bilen er for alvor ved at få fat i dens primære konkurrenter, hvor kun Volkswagen Passat overgår den. Opel Insignia er hoppet fra én 10 plads til en 3 plads, hvilket vidner om at der stadig er mange firmabilsbrugere der ønsker en stor og veludstyret stationcar til en attraktiv beskatningsværdi. Det bliver spændende at følge Opel Insignia i resten af 2018.

Mest populære udstyr: 
- OPC Line pakke (fabriksmonteret)
- El-betjent bagklap (fabriksmonteret)
- Anhængertræk (eftermonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Opel Insignia ST 170 aut. Dynamic Best Line Plus her


4 - BMW 5-serie (7)

Beskrivelse: I 2017 var BMW 5-serie overgået af dens primære konkurrent Mercedes E-klasse, men i første kvartal af 2018 er rollerne byttet om og BMW 5-serie er nu kommet op på en 4. plads. På BMW 5-serie er ca. 65% af bestillingerne på BMW 520d aut. og 35% på BMW 530d aut. Især den 6-cylindre model er væsentlig mere populær i forhold til dens primære konkurrent fra Mercedes. Det bliver spændende at følge om udviklingen fortsætter sådan i resten af 2018.

Mest populære udstyr: 
- Navigation Business (eftermonteret)
- Elektrisk anhængertræk (eftermonteret)
- Lændestøtte, for (fabriksmonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 520d aut. Touring her


5 - Volkswagen Tiguan (6)

Beskrivelse: Volkswagen Tiguan er  udover Toyota RAV4 de eneste SUV'er i top 10. Det er på trods af, at segmentet er det næst mest stigende segment i Danmark kun overgået af premium-segmentet. VW Tiguan 150hk Comfortline DSG har især trukket salget fremad. Lækkert design, gode køreegenskaber og veludstyret standardpakke har været medvirkende til den flotte placering.  

Mest populære udstyr: 
- DK Navigationspakke (fabriksmonteret)
- DK Pakke (fabriksmonteret)
- Svingbart anhængertræk (eftermonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Tiguan 150hk Comfortline DSG her


6 - Volkswagen Touran (4)

Beskrivelse: Volkswagen Touran er top 10's eneste MPV. Den 7 personers familiebil har meget lidt konkurrence fra andre MPV-biler, og generelt er det kun Ford S-Max som bliver valgt som alternativ. Er behovet for 7 sæder, er VW Touran den ubestridte konge af MPV klassen. Firmabilsbrugere der kigger efter højere biler fokuserer endnu mere på SUV segmentet, og den tendens fortsætter formentlig i også i resten af 2018. 

Mest populære udstyr: 
- DK Navigationspakke (fabriksmonteret)
- DK Pakke (fabriksmonteret)
- DK Komfortpakke 2 (fabriksmonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Touran 150hk Comfortline DSG her


7 - BMW 4-serie (ny)

Beskrivelse: BMW 4-serie er ny på vores top 10 liste. BMW 4-serie Gran Coupe kom på markedet i 2014, men på trods af sin alder, er det stadig en af de flotteste biler i segmentet. I øjeblikket har BMW kampagne på Executive og M-Sport modellerne. Begge varianter er veludstyret modeller med 17" alufælge, LED lygter, Advantage pakke og meget andet. I M-Sport opgraderer du det visuelle udtryk med BMW's M-sports sportslige design detaljer. 

Mest populære udstyr: 
- Navigation Business (eftermonteret)
- Aktiv fartpilot med Stop & Go-funktion (fabriksmonteret)
- Elektrisk anhængertræk

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 420d Gran Coupe aut. Executive her


8 - Mercedes-Benz E-klasse (3)

Beskrivelse: Mercedes-Benz E-klasse er faldet væsentlig tilbage på listen i forhold til hele 2017, men der er stadig 3 kvartaler tilbage af 2018 - konkurrencen mod især BMW 5-serie er ikke afgjort endnu. En kombination af prestige, kvalitet, sikkerhed, udstyr og beskatning har fra start gjort E-klassen til en af de mest populære firmabiler i sin klasse. Det bliver spændende at følge kampen mod BMW 5-serie, Volvo V90 og den helt nye Audi A6 som kommer til sommer.

Mest populære udstyr: 
- Premium-pakke (fabriksmonteret)
- Førerassistentpakke Plus (fabriksmonteret)
- Svingbart anhængertræk (eftermonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes E220d T aut. Business her


9 - Ford Mondeo (5)

Beskrivelse: Ford Mondeo er formentlig den bil, som har været på top 10 listen i flest år. I 2017 fik Ford Mondeo en 5. plads, men i første kvartal af 2018 er den presset tilbage på en 9. plads af i sær Opel Insignia. Ford har dog en attraktiv pris- og udstyrsstrategi på især Ford Mondeo Titanium og ST-line som måske vil få den højere op på listen i løbet af 2018.

Mest populære udstyr: 
- Svingbart træk (eftermonteret)
- Motor/kabine varmer (eftermonteret)
- Solfilm (eftermonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Mondeo 180hk aut. Titanium St.car her


10 - Toyota RAV4 (ny)

Beskrivelse: Toyota RAV4 er ny på vores top 10 liste. En af dens primære konkurrenter Volkswagen Tiguan er ligeledes rykket op på top 10 listen, så den generelle stigning i SUV salget er for alvor også ved at vise sig hos firmabilsbrugerne. Til forskel fra konkurrenterne er Toyota RAV4 en hybrid model. Det vil sige, at RAV4 både har en elektrisk- og benzin motor. I praksis betyder det, at Toyota RAV4 hybrid kører op til 20,4km/l ved blandet kørsel og udleder ned til 115g Co2. Læs hele vores test af Toyota RAV4 her

Mest populære udstyr: 
- Go navigatio (eftermonteret)
- Anhængertræk (eftermonteret)
- Metallak (fabriksmonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Toyota RAV4 Hybrid H3 Aut. Business Plus her