Tag den lokale ekspertise med internationalt

Udgivet: 4. september 2019

Hvis din virksomhed krydser grænser eller måske endda tidszoner, træder den ind i en verden af regler og forskrifter, hvor lokal ekspertise og kendskab er afgørende. International flådestyring kan være kompliceret og udfordrende. I tider med globale forandringer, ændrede forbrugsvaner og eksplosiv udvikling indenfor mobilitet, er der brug for enkle og effektive løsninger.Autolease tilbyder innovative, bæredygtige og omkostningseffektive løsninger i Danmark, Sverige og Norge, og via vores partnerskab med Athlon tilbyder vi løsninger i yderligere 22 lande.

Vi opererer overalt fra snedækkede veje i Sverige til de solrige gader i Spanien og over havet til motorvejene i USA. Takket være lokale filialer og et strategisk partnernetværk er vi eksperter på international flådestyring og tilbyder ensartede løsninger optimeret i henhold til lokale markedsforhold.

Hvor end du har brug for en løsning, kan vi hjælpe dig med flådestyring, så du let kan navigere rundt i den fascinerende verden af mobilitet og samtidig optimere økonomiske- og miljøkrav samt specifikke lokale og internationale regler og forskrifter.

Et internationalt samarbejde med Autolease og Athlon vil give din virksomhed adgang til flere vigtige fordele, såsom international rapportering og et dedikeret internationalt Account management team.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om international flådestyring og om, hvordan Autolease kan vende udfordringer til muligheder og kompleksiteter til enkeltheder.


Athlon fejrede sit 100 års jubilæum i 2016 og er ejet af Daimler AG.