Nyt bilpolitik-modul kan gøre din hverdag nemmere?

Udgivet: 19. januar 2018

 

Nyt bilpolitik-modul, hvordan kan det gøre din hverdag nemmere?

I december måned lancerede vi en ny funktion på Autolease.dk - nemlig muligheden for at integrere jeres bilpolitik i vores beregningsmodul. På denne måde, får jeres bilbrugere kun mulighed for at se de biler, som opfylder jeres bilpolitik. Samtidig vil det give bilbrugerne mere tryghed i deres bilvalg, da de ikke skal tænke på, hvorvidt den bil de kigger på opfylder jeres bilpolitik.

 

Hvordan opretter jeg en bilpolitik?

Som administrator har du mulighed for at oprette en bilpolitik direkte i 'Mit Autolease' - universet. Dette gøres under 'Bilpolitik' og dernæst 'Tilføj bilpolitik'.

Du kan oprette én standard bilpolitik der gælder alle bilbrugere, eller du kan få din kontaktperson hos Autolease til at oprette de forskellige bilpolitikker I måtte have. Når bilpolitikkerne er oprettet i 'Mit Autolease' kan du altid redigere de forskellige grupperinger, hvis I beslutter jer for dette. På denne måde vil jeres bilbrugere altid kunne se, hvilke biler de kan vælge i mellem, også selvom I netop har gennemført en ændring i bilpolitikken.

"Vi er glade for vores nye bilpolitik-modul" fortæller Lars Bro-Rasmussen, Head of Sales og fortsætter "Mange bilbrugere kan godt huske deres TCO-grænse når de skal vælge ny firmabil, men hvad var egentlig de andre krav som firmaet stiller til f.eks. Co2 grænse, må jeg vælge en SUV mv. Dette har vi nu løst med vores nye bilpolitik-modul. Samtidig kan vi se, at en stor del af vores brugere beregner ny firmabil om aftenen, hvor disse spørgsmål ikke nødvendigvis kan besvares med det samme. Vi har derfor gjort beslutningsprocessen endnu hurtigere til gavn for administratorer, bilbrugere og os selv" afslutter Lars Bro-Rasmussen.

Tag allerede fat i os i dag, hvis du ønsker at få implementeret jeres bilpolitik i 'Mit Autolease'.