Nye el-varevogne på markedet

Interessen for elbiler vokser stødt, men det er stadig de færreste varevogne på de danske veje, der er elektriske. Dette er flere bilproducenter nu begyndt at lave om på, og derfor udkommer der nye varevogne, som er 100 % elektriske, heriblandt fra kinesiske Maxus og Peugeot.Kinesiske Maxus lander nu i Danmark

El-varevogne fra Maxus har banebrydende rækkevidde og størrelse. Den kinesiske elbilsproducent er nu kommet til Danmark og starter ud med at være hos i alt 13 forhandlere fordelt over hele landet. I første omgang med tre modeller på programmet – to elektriske kassevogne og en elektrisk minibus. Med den nye kinesiske Maxus ser vi ind i et helt nyt elektrisk program med fornuftig rækkevidde.

Maxus tilbyder varebilen EV80, der med sin rækkevidde på op til 200 km. og nyttelast på 950 kg. passer både til transportfirmaer og håndværkere. Derudover tilbyder Maxus e-Deliver 3 varevogne, som findes i to størrelser (varerum mellem 4,8 og 6,3 m3) med to forskellige batterier (35 og 52,5 kWh).e-Expert bliver Peugeots første el-varevogn

Peugeot er nu klar med en varevogn, der kører på ren el, og den er spået til at blive en succes i det danske erhvervsliv. Den har fine præstationer, en rækkevidde på 230 km. med et 50 kWh batteri eller 330 km. med et 75 kWh batteri. Takket være varmereguleringen af batteriet er det muligt at lynlade e-Expert, så det blot tager 30 min. at lade fra 0 til 80 %.

Rent produktmæssigt har e-Expert nogle unikke egenskaber, som bl.a. mulighed for at trække en 1.000 kg. trailer. Derudover kan Peugeots app MyPeugeot bruges til mobilen som en avanceret fjernbetjening til e-Expert. Dette betyder, at man kan monitorere og styre opladningsstatus og sætte bilen til for-opvarmning eller afkøling af kabinen alt efter årstid. Herudover kan man se lokationen på bilen, info om vedligeholdelse og finde statistik over elforbrug og kørte ture.

Standardudstyret inkluderer 7” touchskærm, Apple CarPlay, bakkamera med 180 graders udsyn, p-sensorer foran og bagved, automatisk klimaanlæg, mm.


På nuværende tidspunkt afventer vi priser på varevognene fra både Maxus og Peugeot. Vi opdaterer priserne i vores system så snart de lander hos os.