Nye digitale funktioner det sidste år

Udgivet: 16. november 2020

Det er vigtigt for os hos Autolease, at du som kunde nemt og effektivt kan navigere rundt i vores system. Derfor udvikler og effektiviserer vi kontinuerligt vores digitale platform. I denne artikel får du et indblik i de digitale funktioner, vi har fået udviklet det sidste år.

Kundespecifikt udstyr

Vi har med denne feature gjort det muligt, på kundeniveau, at lægge tilvalg af udstyr ind i vores beregner. Dette betyder, at skal der logo på bilen eller en fast indretning i en varebil, vil disse tilvalgsmuligheder fremgå på udstyrsfanen sammen med fabriks- og eftermonteret udstyr. Denne mulighed forbedrer selvbetjening på især varebiler, da den muliggør udregning af et komplet tilbud inkl. logo og indretning.

E-signering

Vi har sørget for yderligere forbedring af vores e-signeringløsning Scrive, der gør, at du modtager dine kontrakter, rammeaftaler, tillæg og forlængelser digitalt til underskrift med NemID. For os er det helt naturligt, at du får kontrakterne tilsendt digitalt, og det er en løsning, der både sparer tid i hverdagen ved ikke at skulle printes og scannes, og det sparer miljøet for unødigt papirspild.

Ny hjemmeside

Tidligere på året fik vores hjemmeside et større facelift og har fået helt nyt design. Vi har forenklet Login-siden, gjort vores menu-struktur mere overskuelig samt forbedret vores Spørgsmål og svar-side, så den er blevet mere intuitiv.

Egenbetaling som en del af bilpolitikmodulet

Vi har fået videreudviklet vores bilpolitikmodul, så medarbejdere med egenbetaling nu nemt og overskueligt og klik for klik kan se i beregningen, hvor mange kroner, der er i egenbetaling, og hvor meget der er tilbage.

Vælg mellem Clever og E.ON i vores system

I takt med, at flere og flere vælger vores Green Edition-biler, har vi udvidet mulighederne for valg af abonnement hos de to udbydere E.ON og Clever. Har din virksomhed et samarbejde med en fast udbyder, kan vi i bilpolitikken tage højde for det, så det kun er den valgte udbyder, der er synlig.

Derudover kan vi indstille systemet til, at alle el- og pluginbilerne i din virksomhed obligatorisk har ladeboks med på kalkulationen. Det er således blevet nemmere at tage det grønne valg.


Har du spørgsmål til de nye funktioner, eller ønsker du at tilpasse din virksomheds bilpolitik, er vi klar til at assistere med dette.