Mest populære Green Edition firmabiler i Q3

Udgivet: 12. oktober 2020

Der kommer flere og flere miljørigtige alternativer i form af el- og hybridmodeller. Det bemærkes særligt hos firmabilsbrugerne, som i stigende grad bestiller disse mere miljørigtige biler som deres nye firmabil. Vi har i denne artikel samlet en top 5 over de mest bestilte modeller i Q3.


1 - Ford Kuga

Den nye Ford Kuga er fløjet ind på førstepladsen på denne liste. Faktisk udgør plug-in hybridversionen hele 84 % af de bestilte Ford Kuga hos Autolease. Den nye Ford Kuga plug-in hybrid kommer med navigation, nøglefri start, klimaanlæg og p-sensor for/bag allerede fra Trend-niveau. Har du brug for træk, er Ford Kuga Plug-in hybrid godkendt til at må trække 1.200 kg.

Populært udstyr

- Anhænger træk
- Elektrisk bagklap
- Mørktonede ruder

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Kuga 2.5 Plug-in Hybrid 225Hk Titanium CVT her


2 - Mercedes E-Klasse

E-Klassen er tilbage i Top 10 i sin face-liftede version. Fronten har fået et løft, men ellers er det på teknologien vi skal finde ændringerne. Infotainment-systemet er opdateret til en 12,3” hvor også trykfølsomheden er forbedret. Systemet er det samme, som vi kender fra bl.a. A-Klassen og C-Klassen og åbner blandt andet op for systemer som Augmented Reality (en del af Premiumpakken), som via et kamera i forruden kombinerer navigation og livevideo optaget ud gennem forruden. Motorerne er uændrede, men vi ser flere og flere vælge plug-in hybrid modellerne E300e og E300de.

Populært udstyr

- Anhængertræk
- Premiumpakke
- Metallak

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes-Benz E-Klasse 2.0 E 220 d T Business SW auto her


3 - BMW 5-Serie

BMW 5-Serie er med seneste face-lift tilbage på vores Top 10 – og det er fuldt fortjent. Du får en mere eller mindre komplet bil i den store Premium-klasse, som endda giver valgmuligheder på design af 18” alufælge samt farve på læderkabinen. Standardudstyrslisten omfatter desuden bakkamera, adaptiv fartpilot og BMW Live Cockpit Professionel. Interessen for plug-in hybrid er stor på 5-Serie, hvor modellen 530e tegner sig for næsten 20% af de bestilte biler.

Populært udstyr

- Anhængertræk
- BMW Laserlys
- M læderrat

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 5 serie 520D Touring F Sport-Line auto her


4 - BMW 3-Serie

Siden den første BMW 3-serie Touring kom frem i 1987 har BMW solgt den med løfter om sportslig kørsel med praktiske egenskaber, og den forbliver en populær firmabil. Standardudstyret i 3-serien inkluderer blandt andet 17" letmetalfælge 5-dobbelt eget Silver, Live Cockpit Plus inkl. navigation (8,8" centralt informationsdisplay med berøringsfunktionalitet), analog instrumentklynge med 5,7" display og håndfri facilitet med USB-interface. 

Populært udstyr

- Driving Assistant Professional (adaptiv fartpilot)
- Anhængertræk
- LED forlygter med udvidet indhold

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 3-Serie 320D F Sport Line Touring auto her


5 - Mercedes C-klasse

Mercedes C-klasse går ikke ned på plads, sikkerhed eller kvalitet og er oplagt som familiebil. C-klassen har tidligere fået sig et face-lift, som ud over et opdateret design bød på mere udstyr i business-modellen i form af blandt andet Advantage-pakken, som indeholder den store navigationsskærm, parkeringspakke, mv.

Populært udstyr

- DISTRONIC (adaptiv fartpilot)
- Anhængertræk
- Metallak

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes C-Klasse C 220T d Business auto her