Lad os hjælpe dig med at køre grønnere

Udgivet: 10. maj 2019

Lær at øge sikkerheden, reducere skader, udnytte brændstoffet optimalt og spar samtidig på CO2-udledningen. På FDM’s kurser vil specialister og certificerede instruktører lære bilbrugerne hvordan. De kurser man kan tage er Køreteknik 1 og Kør Grønt.Køreteknik 1

Kører jeres medarbejdere mange kilometer på landevejene, kan I skabe større sikkerhed for dem i trafikken, ved at sende dem på køreteknisk kursus.

Skulle bilbrugerne komme ud for en kritisk situation i trafikken, er deres reaktion altafgørende. På FDM’s køretekniske kursus træner man korrekte reaktioner til de sidder på rygraden. Kurset tager udgangspunkt i chaufføren og giver mulighed for dialog om personlige erfaringer.

Kurset indledes med teori efterfulgt af øvelser i egen bil på både tør og glat bane, hvor man træner øvelser i alt fra katastrofebremsning på tør bane til opretning af baghjulsudskridning i glat sving. Kurset afholdes både på FDM Jyllandsringen i Silkeborg og FDM Sjællandsringen i Roskilde. Prisen er 1.000 kr. ekskl. moms pr. person.

 

Kør Grønt

På Kør Grønt lærer bilbrugerne at udnytte brændstoffet optimalt og samtidig spare på CO2-udledningen og miljøet. FDM’s specialister og certificerede instruktører lærer dem, hvordan og hvorfor, og de kommer til at skåne både miljø og pengepung.

FDM Køreteknik har igennem de seneste år uddannet tusindvis af bilbrugere i energieffektiv køreteknik. Det er nemt at spare op til 30% på sit brændstofforbrug – når man ved hvordan. Kurset varer 7 timer og afholdes med en kombination af teori og praktiske øvelser. Over dagen udfordrer FDM bilbrugernes holdninger og evner som bilist. Ved at ændre kørevaner, vil de være klar til at spare masser af CO2 og penge. F.eks. ser vi, at en virksomhed med 50 biler typisk vil opleve en forbedring af sin brændstoføkonomi på 10% samt en reducering af CO2-udledning på 10%.


Kurset afholdes både på FDM Jyllandsringen i Silkeborg og FDM Sjællandsringen i Roskilde. Prisen er 1.000 kr. ekskl. moms pr. person.

 

Vi kan regne ud, hvad effekten vil være for din virksomhed

Husk, at vores Autolease app kan tilbyde et unikt værktøj, hvor den enkelte bruger kan følge sine forbedringer, og fleet administrator kan have det samlede overblik. Kontakt os og hør nærmere om, hvad effekten af et køreteknisk kursus betyder for din bilflåde. Ligeledes bedes I kontakte os for nærmere aftale omkring opstart af kurserne – så hjælper vi jer i gang.