Her er de mest populære biler i 3. kvartal

Udgivet: 3. oktober 2019

I denne liste viser vi de populæreste biler i 3. kvartal. BMW 3-serie indtager førstepladsen efterfuldt af Volvo V60, der ellers i den første del af 2019 lå nummer 1. Vi tager udgangspunkt i de firmabiler vi på nuværende tidspunkt har bestilt, så du kan her se, hvilke mærker og modeller, der er mest interessante lige nu.


1 - BMW 3-serie

Siden den første BMW 3-serie Touring kom frem i 1987, har BMW solgt den med løfter om sportslig kørsel med praktiske egenskaber, og den forbliver en populær firmabil. Standardudstyret i 3-serien inkluderer blandt andet 17" letmetalfælge 5 dobbelt eget Silver, Live Cockpit Plus inkl. Navigation (8,8" centralt informationsdisplay med berøringsfunktionalitet), Analog instrumentklynge med 5,7" display og håndfri facilitet med USB-interface.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 320D F Connected Touring auto her


2 - Volvo V60

Volvo V60 Business giver en optimal førerstilling, smukt design, rummelig kabine og værdi for pengene. Volvos gennemførte designlinje, som blandt andet er kendetegnet ved Thors Hammer LED forlygterne, er gennemgående på V60. Derudover er det høje sikkerhedsniveau og de attraktive beskatningspriser med til at sikre, at Volvo V60 ligger på en 2. plads.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volvo V60 D4 Aut. Business her


3 - Mercedes C-klasse

Mercedes C-klasse går ikke ned på plads, sikkerhed eller kvalitet og er oplagt som familiebil. C-klassen har tidligere fået sig et face-lift, som ud over et opdateret design bød på mere udstyr i business-modellen i form af blandt andet Advantage-pakken, som indeholder den store navigationsskærm, parkeringspakke mv.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes C220d T Aut. Business her


4 - Volkswagen Passat

Med en Volkswagen Passat får man en perfekt sammensætning af elegance, dynamik og komfort, og dette er naturligvis også tilfældet i den nye Passat, som lige er kommet ud her i efteråret. Passat har stor rummelighed og masser af standardudstyr, hvilket er blandt årsagerne til, at den veldesignede og genkendelige Passat år efter år fortsætter med at være så populær. Der følger både Navigation og adaptiv fartpilot med i standardparken.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Passat 1.6 TDI SCR Business Plus DSG her


5 - Skoda Octavia

Skoda Octavia er kendt for dens elegante og tidløse design. Den har et markant og selvsikkert udtryk, som gør, at bilen skiller sig ud fra mængden. Octavia Business Line+ Dynamic har LED-lygter på fronten og bagenden, som ikke bare ser godt ud men også giver bedre lys, længere levetid samt energibesparelse. Standardudstyret inkluderer automatgear, Adaptiv fartpilot, Navigation, P-sensor bag, Apple CarPlay og meget mere.


Se leasingpriser og beskatningsværdi på Skoda Octavia 2.0 TDI 150 F Style Business Line+ DSG7 Combi her


6 - Mercedes A-klasse

Med en Mercedes A-klasse får du en bil i højeste kvalitet når det kommer til både design, komfort og køreegenskaber. Bilen er sportslig fra top til tå, mens kabinen giver dig en tryg fornemmelse. De flydende overgange mellem instrumentpanelet, midterkonsollen og dørbeklædningerne giver det behagelige "wrap-around"-design.  Standardudstyret inkluderer 17" alufælge, multifunktionssportsrat i læder, komfortsæder i Artico/stof, LED high perfomance forlygter, navigation samt 10.25" mediadisplay med touchskærm.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes-Benz A-Klasse A 200 Business DCT her


7 - Audi A6

Audi A6 er den perfekte firma- og familiebil. Den er elegant, og kabinen er stor og luftig med materialer i suveræn kvalitet. Standardudstyret i Audi A6 Prestige Sport indbefatter bl.a. Matrix LED forlygter, P-sensor for/bag med 360 graders kamera, 18” alufælge, navigation, sportssæder, el-bagklap i Avant og meget andet.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Audi A6 40 TDI 204 HK S tronic Sport Prestige Avant her


8 - Volkswagen Golf

Med en Volkswagen Golf får du en bil med dynamisk og elegant design. Der er godt med plads inde i bilen og den nyeste teknologi. Standardudsyret indeholder bl.a. 15" Aluminiumsfælge, App-Connect, LED kørelys samt LED baglygter, tågeforlygter m. kurvelys, aircondition Climatronic og Adaptiv Fartpilot og meget mere.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volkswagen Golf 2.0 TDI SCR Comfortline Connect DSG7 her


9 - Volkswagen Touran

Volkswagen Touran er en særdeles sikker familiebil. Den besidder et højt niveau af fleksibilitet, masser af plads, syv sæder og godt udsyn. Rent teknisk har bilen også en række forskellige førerassistentsystemer og sikkerhedsfeatures. Man føler sig derfor både komfortabel og sikker, når man kører en Touran. Standardudstyret indeholder bl.a. syv airbags, tågeforlygter, centrallåsesystem med fjernbetjening samt el-ruder foran og bagved.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volkswagen Touran 2.0 TDI 115 Comfortline BMT DSG7 her


10 - Audi A4

Audi A4-modellerne har en sporty og afbalanceret fremtoning samt imponerende tekniske kvaliteter. Den er perfekt som både firmabil og familiebil, på grund af den høje kvalitet, gode plads og suveræne køreegenskaber. Der er sikret et højt udstyrsniveau, eftersom 17'' aluminiumsfælge i 5-eget design, navigation, p-sensorer, el-bagklap og sportssæder er en del af standardpakken.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Audi A4 40 TDI Advance Prestige Tour Plus S-tronic Avant her