Green Edition gør det grønne valg nemmere for dig

Udgivet: 11. april 2019

Autolease lancerer nu Green Edition i Danmark, som består af alle vores el-, hybrid- og plug-in biler. Med Green Edition gør vi det nemmere for dig som kunde at vælge den grønne løsning og dermed bidrage til en grønnere fremtid.Det grønne univers er kun et klik væk

Green Edition gør det nemt for firmabilsbrugerne at vælge en miljøvenlig bil i stedet for en benzin- eller dieselbil. Med den nye ”Green Edition”-fane på hjemmesiden er de miljøvenlige biler kun et klik væk. Man får adgang til et nyt, grønt bilunivers med hele vores portefølje af el-, hybrid- og plug-in biler, hvor man bl.a. finder alt relevant information på bilerne.


Alt samlet på ét tilbud

Som det eneste leasingselskab i Danmark er vores konfigurator fuldt implementeret med opladningsabonnement (via e-on) på el- og plug-in hybridbiler. Omkostningerne til abonnementet, som indeholder strømforbrug, installation samt beskatning af ladestander, er samlet på ét tilbud. Denne løsning gør TCO-sammenligningen af disse miljørigtige biler enkelt og overskueligt.


Som virksomhed kan du dermed bidrage til…

  • At skåne miljøet
  • Mindre CO2-udslip i flåden
  • At sende et grønt signal

For yderligere information er du mere end velkommen til at kontakte os og få rådgivning om valg af Green Edition-modeller. Vi har en del erfaring med el- og hybridbiler, især i Norge – faktisk er Autolease det fleet management selskab, der har mest erfaring med elbiler i Skandinavien, så du er i trygge hænder.