Fra i dag bliver din hverdag en del nemmere

Udgivet: 30. maj 2018

I nat lancerede vi en opgraderet version af autolease.dk, der byder på et hav af forbedringer. Vi har lyttet, vi har lært og vi har udviklet, så vi nu står med en version, der med garanti vil gøre din hverdag nemmere. Herunder kan du læse om et par af nyhederne, men du kan se meget mere på autolease.dk, hvor vi også har lagt en række videoguides ud.


Nemmere at få tilsendt password… igen 

Funktionen med at få tilsendt glemt password, har desværre ikke fungeret på vores seneste version af hjemmesiden. Vi er glade for at fortælle, at den funktion nu virker igen. Du klikker blot på ”Glemt password”, så får du automatisk et nyt tilsendt. Det gør hverdagen en hel del nemmere for dig.


Nemmere at håndtere bilpolitik

Ved at integrere bilpolitikken i online platformen har vi nu gjort det nemmere at administrere bilpolitikken på tværs af virksomhedens medarbejdere. Du kan nu selv oprette bilpolitik for de forskellige medarbejdergrupper og herefter tilknytte en bilpolitik til hver enkelt medarbejder. Det gør du ved et enkelt klik. På samme enkle måde kan du nu selv flytte biler mellem medarbejdere og oprette nye costcentre.

Når du har oprettet en bruger, får vedkommende nu automatisk tilsendt login-informationer.

Vi har lavet nogle nye videoguides, der går det hele igennem fra A-Z. Du finder dem ved at logge ind i ”Mit Autolease”.


Nemmere at bestille biler

Selve søgefunktionen efter biler er også blevet opgraderet. Nu kan medarbejderne bl.a. sammenligne forskellige biler, når de søger ny bil. I søgefunktionen er det nu også muligt at søge på skatteværdien af biler. Skal du som Fleet Manager bestille flere af samme biler, har vi automatiseret den proces, så det arbejde er blevet væsentligt nemmere.