Forpremiere på Ny Volvo V60

Udgivet: 19. februar 2018

Forpremiere på Ny Volvo V60

Volvo præsentere deres helt nye Volvo V60 d. 21. februar, og den ny Volvo V60 kan ligeledes ses på Geneve Motor Show i starten af marts. Men vi var i starten af februar inviteret af Volvo Danmark til et eksklusivt første møde med deres nye model Volvo V60 på Volvos testanlæg i Hällered tæt på Göteborg. Her fik vi lov til at se og testkøre bilen en måned før alle andre.

Volvo V60 bliver en af de helt store nyheder i det populære premium-segment i 2018, hvor den skal tage kampen op imod en face-liftet Mercedes C-klasse (sommer 2018), en BMW 3-serie, der står over for en udskiftning i starten af 2019, samt en Audi A4, som pt. er den nyeste model med en attraktiv prissætning. Kampen er derfor intens i dette segment, men den nye Volvo V60 lever op til forventninger og fortsætter det strømlinede design, som vi kender fra Volvo XC90, XC60 og S/V90.


Design og størrelse

Den nye Volvo V60 kommer til at følge de designlinjer, vi kender fra storebroren Volvo V90, med et stort Volvo logo i grillen og de iøjnefaldende Thors-hammer LED forlygter.  Indvendigt følger interiør og midterkonsol ligeledes det design, vi kender fra i dag i Volvo V90. Størrelsesmæssigt vokser den nye Volvo V60 betragteligt i forhold til den foregående model. Fra at være den mindste blandt dens primære konkurrenter, bliver det nu den største i klassen. Kombineret med et attraktivt design og forventeligt en attraktiv prissætning forventer vi meget af Volvo V60 de kommende år.

Volvo har de seneste år - med introduktionerne af Volvo V90 og senest Volvo XC60 - for alvor meldt sig ind i kampen om firmabilsbrugerne. Men det er ikke kun Volvo V60, der bliver lanceret i 2018. Også deres kompakte SUV XC40 er blevet lanceret i januar måned, og omkring sommerferien kommer så anden generation af den populære Volvo V60 i Danmark.


Konklusion

Efter to dage i selskab med den nye Volvo V60 er vi imponeret over deres gennemgående design, køreegenskaber, interiør-kvalitet og konstant fokus på sikkerhed. Vi er derfor overbeviste om, at Volvo V60 vil blive en succes blandt firmabilsbrugerne i premium-segmentet.

Live præsentation d. 21. februar kl. 16.30

Vil du følge live præsentation af den helt nye Volvo V60, kan det gøres på dette link onsdag d. 21. februar kl. 16.30.