Ford Kuga er fortsat den mest populære bil

Udgivet: 20. august 2020

Ford har i år lanceret en ny SUV, der netop fås i en udgave med plugin-teknik. Den nye Ford Kuga plugin hybrid har buldret afsted på popularitetsfronten de sidste tre måneder og har ligget på en solid førsteplads på vores liste over de mest populære firmabiler.Grønne biler bliver fortsat mere populære, og hos Autolease er vi derfor glade for, at vores mest populære bil er en grøn Ford Kuga plugin-hybrid. Fords biler er kendte og anerkendte for at have gode køreegenskaber, og Ford Kuga er en sporty SUV, der er egnet til at køre i alt slags terræn. Den kører godt, har et lavt brændstofforbrug (hvis man lader batteriet op, som det er tiltænkt) og har et lækkert design. Dette er få af de mange grunde til, at Ford Kuga hele sommeren har været den bil, der er blevet bestilt flest af hos Autolease.

Vi har haft Ford Kuga til test hos en af vores kollegaer, som har mange positive ting at sige om SUV’en:

Fantastisk i test

Under biltesten blev det klart, at kørestillingen og rattet sidder som det skal i en SUV, nemlig forholdsvis højt, så føreren sidder både højt og med et godt udsyn. Specialister vil bemærke, at styretøjets servo er kraftig ved langsom kørsel, og automatgearkassen slipper brat, når man sætter bilen i gang. Der er god plads til folk med lange ben, og dette gælder på alle bilernes fem pladser. Indstigningshøjden passer til de fleste, man sidder dejlig højt og har et godt overblik over vejen og trafikforholdene. Derudover er bagagerummet stort nok til at klare de flestes behov.

Både når motoren bliver tændt og under kørsel, er bilen fuldkommen lydløs, både inde og uden for kabinen.

Er du interesseret i at få et indblik i, hvilke biler, der ellers er populære? Så klik her for at se listen over de mest populære firmabiler lige nu.