Find de genberegnede skatteværdier i vores rapportsystem


Efter vedtagelsen af Finanslov 2020 var det genberegning af registreringsafgiften efter senest 4 måneder, der trak de helt store overskrifter. Genberegning i sig selv er ikke et nyt fænomen – det har leasingbranchen været pålagt siden 2017. Det nye er, at genberegningen nu også påvirker bilbrugers beskatningsgrundlag.

              > Vedtagelse af Finanslov 2020 <

 
I takt med at nye biler genberegnes, vil data tilgå vores systemer og rapportmodul, så udtræk som beskatningsrapporter, biloplysninger mfl. altid vil være opdateret.

Da de nye regler også omfatter biler som skifter bruger, er alle biler, som er indregistreret efter 03.10.2017 opdateret med genberegnet værdi. Således kan I enkelt og hurtigt se effekten, hvis en firmabil skal overgå fra en bruger til en anden, eller hvis bilen skal følge samme bruger fra et selskab til et andet internt i virksomheden.

Hos Autolease bruger vi teknologien til at gøre leasing smartere. Ved hjælp af digitale løsninger, er dette blot endnu et tiltag for at gøre hverdagen enklere for vores kunder, som hurtigt kan få svar ved at tilgå information i et åbent system, frem for at skulle afvente leasingselskabet.