Derfor er releasing en fordel for dig

Udgivet: 16. november 2020

Hos Autolease tilbyder vi releasing, så vi kan give dig mulighed for at lease modeller fra vores portefølje via nye leasingaftaler. Releasing giver en del muligheder og fordele for dig – du kan læse mere om dem her.


Er bilen tre år eller mere, så får du fra dag ét en lav beskatning – beskatningen er nemlig i det tilfælde bilens vurderede handelspris. Denne lave beskatning gælder fra første dag, og bilen skal ikke genberegnes efter fire måneder. Således er beskatningen gældende hele leasingperioden.

Derudover har du mulighed for at vælge en periode med kort løbetid. Du kan vælge en løbetid helt ned til 12 måneder på vores releasingbiler. Bilerne holder allerede klar og kan blive leveret inden for få dage. De biler vi udbyder til releasing er enten vores egne biler, som vi har modtaget retur, eller biler fra udvalgte samarbejdspartnere som er specialiserede i brugte biler.

Ønsker du at lease en brugt bil, men kan du ikke finde en bil, som du finder interessant på vores hjemmeside, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige bil til dig.