De mest populære Green Edition firmabiler det første halve år

Udgivet: 8. juli 2020

Der kommer flere og flere miljørigtige alternativer i form af el- og hybridmodeller. Det bemærkes særligt hos firmabilsbrugerne, som i stigende grad bestiller disse mere miljørigtige biler som deres nye firmabil. Vi har i denne artikel samlet en top 5 over de mest bestilte modeller det første halve år af 2020.


1 - Ford Kuga

Den nye Ford Kuga er fløjet ind på førstepladsen på denne liste. Faktisk udgør plug-in hybridversionen hele 84 % af de bestilte Ford Kuga hos Autolease. Den nye Ford Kuga plug-in hybrid kommer med navigation, nøglefri start, klimaanlæg og p-sensor for/bag allerede fra Trend-niveau. Har du brug for træk, er Ford Kuga Plug-in hybrid godkendt til at må trække 1.200 kg.

Populært udstyr

- Anhænger træk
- Elektrisk bagklap
- Mørktonede ruder

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Kuga 2.5 Plug-in Hybrid 225Hk Titanium CVT her


2 - Tesla Model 3

Model 3 er nyeste model fra Tesla, en ren elbil med en rækkevidde på op til 560 km. Tesla har længe siddet tungt på elbilsmarkedet i Danmark og har i dag flere end 5.000 indregistrerede biler og en markedsandel på over 40 %. Model 3 kan bestilles med aftageligt træk og er i stand til at trække 910 kg.

Populært udstyr

- 19” Sportsfælge
- Metallak
- Anhængertræk


Se leasingpriser og beskatningsværdi på Tesla Model 3 Long Range auto 4WD her


3 - Mercedes C300de

Som de eneste har Mercedes satset på diesel-hybrid men med udgangspunkt i deres velkendte 194 hk dieselmotor. Modellen hedder 300de og findes i både C og E-Klassen. Begge modeller kan monteres med træk.

Populært udstyr

- DISTRONIC (adaptiv fartpilot)
- Anhængertræk
- Metallak

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes C-Klasse C 300T de Business auto her


4 - Mercedes EQC

EQC er en 100 % elbil, med en rækkevidde på 410 km (WLTP). Standardudstyrslisten er lang og tæller blandt andet navigation, kunstlæder, LED forlygter, bakkamera og meget mere. Har du brug for anhængertræk må Mercedes EQC trække hele 1.800 kg.

Populært udstyr

- Læderindtræk
- Anhængertræk
- El-skydetag

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes-Benz EQC 400 4Matic her


5 - Mercedes E300 de

Som de eneste har Mercedes satset på diesel-hybrid men med udgangspunkt i deres velkendte 194 hk dieselmotor. Modellen hedder 300de og findes i både C og E-Klassen. Begge modeller kan monteres med træk.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes-Benz E-Klasse 2.0 E 300 de T Business SW auto her