De mest populære firmabiler i 3. kvartal 2018

Udgivet: 4. oktober 2018

I 3. kvartal har der været godt gang i bestillingerne af nye firmabiler. Dette har også betydet, at der er byttet lidt rundt i top-10-listen i forhold til årets første halvår. To nye modeller findes på listen i form af den helt nye Volvo V60 (4. plads) og den helt nye Audi A6 (7. plads).

VW Passat har tilbageerobret 1. pladsen, og Mercedes E-klasse er blevet overhalet af Audi A6, som ellers har ligget langt tilbage i Premium-segmentet med deres forrige model. Den nye Volvo V60 er spurtet ind på top-10-listen, og mon ikke den kan komme endnu højere op end den ellers flotte 4. plads.

Nu går vi ind i 4. kvartal, hvor der stadig kan ske ændringer, men vi glæder os til at se, hvilke modeller vores firmabilsbrugere foretrækker, når året er omme.


1 - Volkswagen Passat

Beskrivelse: VW Passat har ligget stabilt i top-3 de sidste 2,5 år, og i 3. kvartal af 2018 indtager modellen nu 1. pladsen. Stor rummelighed og masser af standardudstyr er blandt årsagerne til, at den veldesignede og genkendelige VW Passat fortsætter med at være så populær blandt vores firmabilsbrugere. De største konkurrenter til VW Passat er de biler, vi finder på 2., 3. og 4. pladsen, nemlig Mercedes C-klasse, VW Tiguan og Volvo V60.

Mest populære udstyr: 
- DK LED pakke (fabriksmonteret)
- Nøglefri betjening inkl. Easy Open og el-bagklap (fabriksmonteret)
- Aftageligt træk (eftermonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Passat Variant 150hk Comfortline Premium DSG her


2 - Mercedes C-klasse

Beskrivelse: Siden 2. kvartal 2017 har Mercedes-Benz C-klasse været den mest populære firmabil hos Autolease. Og selv om den ”kun” er på 2. pladsen nu, er det stadig en god pakke, Mercedes tilbyder på C-klassen. I sommers fik C-klassen et face-lift, som ud over et opdateret design bød på mere udstyr i business modellen i form af blandt andet Advantage-pakken, som indeholder den store navigationsskærm, parkeringspakke mv.

Mest populære udstyr: 
- Svingbart træk (eftermonteret)
- KEYLESS-GO startfunktion (fabriksmonteret)
- Solfilm (eftermonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes C220d T Aut. Business her


3 - Volkswagen Tiguan

Beskrivelse: Volkswagen Tiguan er endnu engang den eneste SUV på top-10-listen. SUV markedet boomer i Europa, og den praktiske og alsidige biltype bliver mere og mere populær. VW Tiguan udmærker sig ved at være meget velkørende på trods af sin højde, og bilen har et højt standardudstyrsniveau. VW introducerede i foråret en PLUS-kampagne til Comfortline og Highline i kombination med 150HK diesel, DSG og med enten forhjulstræk eller firhjulstræk. Vores firmabilsbrugere vælger i langt de fleste tilfælde denne model, da den ud over standardudstyret også indeholder navigation, DAB+, sidespejle med el-klapfunktion og nøglefri betjening inkl. el-bagklap.

Mest populære udstyr: 
- DK pakke (fabriksmonteret)
- App Connect (fabriksmonteret)
- Svingbart anhængertræk (eftermonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Tiguan 150hk DSG Comfortline Plus her


4 - Volvo V60

Beskrivelse: Volvo lancerede deres helt nye V60 i sommers, som allerede er blevet en af de mest populære biler blandt vores firmabilister. Volvos gennemførte designlinje, som blandt andet er kendetegnet ved Thors Hammer LED forlygterne, er gennemgående på alle de 'nye' modeller fra XC90, S/V90, XC60, XC40 og nu også på V60. Flot design, højt standardudstyrsniveau, rummelig kabine og selvfølgelig et højt sikkerhedsniveau kombineret med attraktive beskatningspriser sikrer Volvo V60 en flot 4. plads på denne liste. Vi forventer, at den kan komme endnu højere op de kommende kvartaler.

Mest populære udstyr: 
- Sensus Navigation (eftermonteret)
- Svingbart træk (eftermonteret)
- Volvo On Call (fabriksmonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volvo V60 D4 Aut. Momentum her


5 - Volkswagen Touran

Beskrivelse: Volkswagen Touran er stadig den eneste MPV på vores top-10-liste, og den populære 7- personers familiebil har meget lidt konkurrence fra tilsvarende biler. Når vores firmabilsbrugere har behov for en høj firmabil med 7 sæder og en fornuftig beskatning, er VW Touran det oplagte valg. På nuværende tidspunkt ser der ikke ud til, at der er nogen, der kan vælte VW Touran af pinden som den mest populære MPV firmabil.

Mest populære udstyr: 
- Anhængertræk (eftermonteret)
- DK Navigationspakke (fabriksmonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Touran 150hk Comfortline DSG her


6 - Audi A4

Beskrivelse: Audi A4 var for år tilbage den mest populære firmabil, men i løbet af de seneste år har den haft det svært mod konkurrenterne fra især Mercedes C-klasse og VW Passat. I starten af 2018 lancerede Audi en kampagne på netop Audi A4, som nu virkelig har sparket gang i bestillingerne. Beskatningspriserne er blevet attraktive, og samtidig er businesspakken og læderinteriør standard, hvilket sikrer et højt udstyrsniveau.

Mest populære udstyr: 
- Svingbart anhængertræk (eftermonteret)
- Audi Virtual Cockpit (fabriksmonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Audi A4 Avant Sport Business Edition 2.0 TDI 190 hk S tronic her


7 - Audi A6

Beskrivelse: Audi A6 er tilbage. De sidste 1 ½ år har Mercedes, BMW og Volvo været de mest populære blandt de firmabilister, der ønsker en stor premium-bil i Audi A6-klassen. Men i sommers introducerede Audi deres helt nye A6, som allerede, efter kun få måneder på markedet, er at finde på vores top-10-liste og det endda foran Mercedes E-klasse, BMW 5-serie og Volvo V90. Audi A6 har i basisudgaven et højt udstyrsniveau med blandt andet 17” alufælge, LED forlygter, p-sensor for / bag og meget andet. Derudover er prisen på især Assistentpakke Tour attraktiv til kun 18.000kr. i merbeskatning. Her får du adaptiv fartpilot, Active Lane Assist, køassistent, kamerabaseret vejskilteassistent og Audi Pre Sense front inkl. undvigeassistent og drejeassistent. Så er de aktive sikkerhedsfunktioner i hvert fald i orden.

Mest populære udstyr: 
- Assistentpakke Tour (fabriksmonteret)
- Svingbart træk (eftermonteret)
- Audi Sound System (fabriksmonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Audi A6 Avant 40 TDI 204 HK S tronic  her


8 - Ford Mondeo

Beskrivelse: Ford Mondeo kæmper med VW Passat og Opel Insignia om den store mellemklasse. Ford Mondeo, som for år tilbage var den ubestridt mest populære firmabil i markedet, kæmper i dag med premium-mærkerne om firmabilisternes gunst. I denne kamp har Ford valgt at fylde en masse standardudstyr i Business-modellen, samtidig med at beskatningsværdien er holdt i bund. Det tiltrækker stadig en del firmabilsbrugere, og derfor er Ford Mondeo det klare ”Value for Money” valg på denne liste.

Mest populære udstyr: 
- Anhængertræk (eftermonteret)
- Solfilm (eftermonteret)
- El-betjent bagklap (fabriksmonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Mondeo 180hk aut. Titanium St.car her


9 - BMW 3-serie

Beskrivelse: BMW 3-serien og især M-Sport-modellen er stadig en populær firmabil, selv om den nye model, der kommer i 2019, netop er vist frem på Paris Motor Show. BMW fokuserer især på M-Sport-modellen, hvor du får en stor M-stylingpakke, så det visuelle udtryk i hvert fald ikke savner noget. Vi glæder os dog til den nye model i det nye år og forventer, at modellen kommer højere op på listen, når den kommer til Danmark.

Mest populære udstyr: 
- Navigation Business (eftermonteret)
- Sportssæder, for (fabriksmonteret)
- Sportslæderrat (fabriksmonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 320d M-Sport Touring Aut. her


10 - Mercedes E-klasse

Beskrivelse: Mercedes-Benz E-klasse var i 2017 den 3. mest valgte firmabil. I løbet af 2018 har vi set, at den er faldet væsentligt tilbage til fordel for de lidt billigere firmabiler. Den holder stadig fast i top-10, men må denne gang se sig overhalet af den helt nye Audi A6. Vi er spændte på at se, om Mercedes Benz E-klasse fortsat vil være at finde på top-10, når vi kommer til årets sidste kvartal.

Mest populære udstyr: 
- Elektrisk svingbart anhængertræk (eftermonteret)
- Førerassistent-pakke (fabriksmonteret)
- Premium-pakke (fabriksmonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes E220d T aut. Business her