De mest populære firmabiler det første halve år

Udgivet: 8. juli 2020

Skal du have ny firmabil, eller kan du bare godt tænke dig at vide, hvad andre firmabilsbrugere vælger at køre rundt i? Så kan du i denne artikel se, hvilke biler, der har været de mest populære firmabiler i det første halve år.


1 - Mercedes C-klasse

Mercedes C-klasse går ikke ned på plads, sikkerhed eller kvalitet og er oplagt som familiebil. C-klassen har tidligere fået sig et face-lift, som ud over et opdateret design bød på mere udstyr i business-modellen i form af blandt andet Advantage-pakken, som indeholder den store navigationsskærm, parkeringspakke, mv.

Populært udstyr

- DISTRONIC (adaptiv fartpilot)
- Anhængertræk
- Metallak

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes C-Klasse C 220T d Business auto her


2 - BMW 3-Serie

Siden den første BMW 3-serie Touring kom frem i 1987 har BMW solgt den med løfter om sportslig kørsel med praktiske egenskaber, og den forbliver en populær firmabil. Standardudstyret i 3-serien inkluderer blandt andet 17" letmetalfælge 5-dobbelt eget Silver, Live Cockpit Plus inkl. navigation (8,8" centralt informationsdisplay med berøringsfunktionalitet), analog instrumentklynge med 5,7" display og håndfri facilitet med USB-interface. 

Populært udstyr

- Driving Assistant Professional (adaptiv fartpilot)
- Anhængertræk
- LED forlygter med udvidet indhold

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 3-Serie 320D F Sport Line Touring auto her


3 - Ford Kuga

Den nye Ford Kuga er fløjet ind på denne liste, stærkt hjulpet af deres plug-in hybridmodel, som Autolease tegner sig for hele 84% af bestillingerne. Den nye Ford Kuga kommer med navigation, nøglefri start og p-sensor for/bag allerede fra Trend-niveau.

Populært udstyr

- Anhænger træk
- Elektrisk bagklap
- Mørktonede ruder

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Kuga 2.5 Plug-in Hybrid 225Hk Titanium CVT her


4 - Mercedes GLB

Mercedes GLB har været længe ventet, og mange bestillinger er kommet ind lang tid før bilen kunne opleves for de danske bilforhandlere. GLB kommer, sammen med resten af Mercedes Business programmet, med et højt standardudstyrsniveau med blandt andet navigation, kunstlæder og LED forlygter som standard.

Populært udstyr

- DISTRONIC (adaptiv fartpilot)
- Anhængertræk
- Augmented Reality til navigation

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes GLB-klasse 220 D business DCT her


5 - Skoda Superb

I Skoda Superb får du en top udstyret bil med masser af plads til hele familien. Lædersæder, Matrix LED lys, navigation, Dynamisk fartpilot, el-bagklap og nøglefri betjening er alt sammen standardudstyr i Business Executive modellen.

Populært udstyr

- Anhængertræk
- Bakkamera
- Tonede ruder

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Skoda Superb 2,0 TDI 150 AdBlue DSG7 Business Executive her


6 - Ford Focus

Den nye Ford Focus blev i starten af året kåret til Årets Bil i Danmark, men også blandt firmabilsbrugerne er den nye Ford Focus blevet taget godt imod, hvor den allerede nu ligger som en af de mest populære modeller i sit segment.

Populært udstyr

- Anhængertræk
- Håndfri bagklap
- Tonede ruder

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Focus 1.5 EcoBlue 120Hk Titanium Business A8 SW her


7 - Volvo V60

Vi skal ikke mere end et år tilbage for at finde Volvo V60 øverst på vores Top 10. I dag hænger modellen fast med det yderste af neglene, men V60 fortjener en plads på denne liste. Modellen har et smukt design, en rummelig kabine og giver værdi for pengene. Et enkelt nordisk design med stilrent interiør og de velkendte Thors Hammer forlygter. Frem for alt står Volvo for sikkerhed, hvorfor alle nye biler nu er begrænset til 180 km/t.

Populært udstyr

- Sensus navigation
- Semi-elektrisk anhængertræk
- Intellisafe Assist

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volvo V60 2.0 D4 190 VBL Business Aut her


8 - VW Touran

Volkswagen Touran er en særdeles sikker familiebil. Den besidder et højt niveau af fleksibilitet, masser af plads, syv sæder og godt udsyn. Rent teknisk har bilen også en række forskellige førerassistentsystemer og sikkerhedsfeatures. Man føler sig derfor både komfortabel og sikker, når man kører en Touran. Standardudstyret indeholder bl.a. syv airbags, tågeforlygter, centrallåsesystem med fjernbetjening samt el-ruder foran og bagved.

Populært udstyr

- Dk Navigationspakke
- Familiepakke
- Anhængertræk

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volkswagen Touran 2.0 TDI SCR 150 Comfortline Family DSG7 her


9 - Mercedes A-klasse

Med en Mercedes A-klasse får du en bil i højeste kvalitet, når det kommer til både design, komfort og køreegenskaber. Bilen er sportslig fra top til tå, mens kabinen giver dig en tryg fornemmelse. De flydende overgange mellem instrumentpanelet, midterkonsollen og dørbeklædningerne giver det behagelige "wrap-around"-design. Standardudstyret inkluderer 17" alufælge, multifunktionssportsrat i læder, komfortsæder i Artico/stof, LED high perfomance forlygter, navigation samt 10.25" mediadisplay med touchskærm.

Populært udstyr

- DISTRONIC (adaptiv fartpilot)
- Widescreen Cockpit
- Augmented Reality til navigation

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes A-Klasse A 200 D Business DCT her


10 - VW Tiguan

Modellen er efterhånden en klassiker, når vi taler firmabil og SUV. Tiguan byder trods sin højde på gode køreegenskaber og et højt niveau af standardudstyr. I flådemodellen Comfortline Team får du ErgoComfort førersæde med el-lændestøtte og massage, som gør en mærkbar forskel hos dem der kører mange timer på landevejen. Standardudstyrslisten tæller desuden Adaptiv fartpilot, p-sensor for/bag, el-bagklap og Apple CarPlay.

Tiguan findes også med 7-sæder under navnet Tiguan Allspace

Populært udstyr

- DK Navigationspakke
- Anhængertræk
- Nøglefri betjening

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 Comfortline Team DSG7 her