Dækløsning – sådan fungerer det

Udgivet: 20. september 2017

De rigtige dæk betyder bedre brændstoføkonomi, øget sikkerhed og mindre CO2. Så simpelt er det faktisk. Derfor er det også en stor tilfredsstillelse, at flere og flere spørger ind til, hvordan det konkret fungerer, hvis man vælger vores sommer/vinterhjulshåndtering. Det foregår på følgende måde:

 

Nye biler leveret i periode 1. marts – 31. oktober

Euromaster kontakter brugeren på mail og spørger, hvilken Euromaster-afdeling man ønsker at benytte, når bilen skal have vinterdæk på. Herefter sørger Euromaster for, at dækkene bliver transporteret til det valgte dækcenter. Det er brugeren selv, der skal bestille tid til at få skiftet til vinterdæk. Når hjulene er skiftet, opbevarer Euromaster sommerhjulene, så de er klar, når der skal skiftes igen.

 

Nye biler leveret i periode 1. november – 28. februar

Euromaster sender et komplet vinterhjulsæt til bilforhandleren, der monterer dem på bilen. De afmonterede sommer­hjul afhentes af Euromaster, som herefter kontakter brugeren på mail og spørger, hvilken Euromaster-afdeling de skal opbevares på. Når hjulene er afleveret på dækcenteret, modtager brugeren en bekræftelse.

 

Har du fået ny bil siden marts?

Kontakt Euromaster på 7070 2220 eller gen.dk.leasing@euromaster.com, så registrerer de, hvor du ønsker at få foretaget hjulskift. 

 

Er du i tvivl om, hvor dine vinterhjul er?

Kontakt vores tekniske afdeling på 7240 2810, så oplyser vi dig om, hvor de er placeret og hjælper med at få dem registreret korrekt.