Circle K etablerer nu et stærkt el-netværk

Udgivet: 21. oktober 2020

For at gøre det nemmere for danskere med elbil samt at få flere til at vælge en elbil, vil Circle K etablere et stærkt netværk af el-ladestandere på deres stationer over hele landet.På de nye el-ladestandere kan du tanke el helt på samme måde, som du tanker benzin eller diesel. Derudover er der intet abonnement, hvor du bindes til en leverandør. Du betaler kun for den el, du tanker op. Circle K stiller hurtigladestandere op, så du kan tanke elbilen op på ca. 15 min, uanset hvor mange, der lader ad gangen. Det passer med, at du lige kan nå en sandwich eller en kop kaffe, mens du venter.

Frem mod foråret 2021 tester Circle K ladestandere på tre stationer i deres netværk og tilbyder gratis opladning i testperioden. Du slipper altså for at betale for opladningen i denne periode. Ud over de tre teststationer er planen at etablere 17 el-ladestandere på yderligere 17 Circle K-stationer i løbet af den nærmeste fremtid.

Hos Circle K vil vi gøre det nemt at være el-bilist, og et veletableret netværk, hvor du hurtigt kan lade op og komme videre på vejen, er en vigtig del af det. Hos Circle K arbejder vi kontinuerligt på at gøre kundens rejse nemmere” udtaler Dennis Bylov Dalgaard, Kommunikationschef hos Circle K.

De tre Circle K-stationer, hvor der kommer til at blive testet, er på følgende adresser:

  • Circle K Vermlandsgade (Vermlandsgade 41, 2300 København S)
  • Circle K Slet (Chr. X’s Vej 253, Slet, 8310 Tranbjerg)
  • Cirkle K Aalborg Ø (Hadsundvej 212, 9220 Aalborg)

Du kan læse mere om Circle Ks tanker om en bæredygtig transportsektor her.