Top 5 Green Edition-biler 2019

Udgivet: 13. januar 2020

Der kommer flere og flere miljørigtige alternativer i form af el- og hybridmodeller. Det bemærkes særligt hos firmabilsbrugerne, som i stigende grad bestiller disse mere miljørigtige biler som deres nye firmabil. Vi har i denne artikel samlet en Top 5 over de mest bestilte modeller.


1 - Tesla Model 3

Årets bil i Danmark 2020 er Tesla Model 3. Tesla Model 3 er en ren elbil med en rækkevidde på op til 560 km. Tesla har længe siddet tungt på elbilsmarkedet i Danmark og har i dag flere end 6.800 indregistrerede biler og en markedsandel på over 40 %.


2 - Toyota Rav 4 Hybrid

Det er mere end 20 år siden, at Toyota præsenterede deres første hybridbil, Toyota Prius. Siden dengang er teknologien blevet videreudviklet, forfinet og gennemtestet på en række af Toyotas modeller. Vi finder da også flere Toyota-modeller blandt de hybridbiler, der ligger udenfor vores Top 5.


3 - Mercedes E300de

Som den eneste har Mercedes satset på diesel-hydrid men med udgangspunkt i sin velkendte 194 hk dieselmotor. Modellen hedder 300de og findes i både C og E-Klassen. 


4 - Kia Niro Hybrid

Kia er også et at de mærker som er langt fremme i forhold til at tilbyde el- og hybridversioner af deres biler. Kia Niro og Kia Soul kommer både som ren elbil og som pluginhybrid, hvor Kia Optima kun kommer som pluginhybrid. 


5 - Ford Mondeo Hybrid

En sand klassiker i firmabilsklassen er den velkendte Ford Mondeo. Den har i hybridversionen også fundet vej til vores Top 5. I Ford-familien er det modellerne Ford Mondeo og Ford Kuga, der tilbydes med hybridteknologi.


Lige udenfor Top 5 finder vi biler som Mercedes C300de, Audi e-tron og flere Volvo pluginhybrider.

Det grønne univers er kun et klik væk

Green Edition gør det nemt for firmabilsbrugerne at vælge en miljøvenlig bil i stedet for en benzin- eller dieselbil. Under ”Green Edition”-fanen på hjemmesiden er de miljøvenlige biler kun et klik væk. Man får adgang til et nyt, grønt bilunivers med hele vores portefølje af el-, hybrid- og pluginbiler.

 

Alt samlet på ét tilbud

Som det eneste leasingselskab i Danmark er vores konfigurator fuldt implementeret med opladningsabonnement (via e.on) på el- og pluginhybridbiler. Omkostningerne til abonnementet, som indeholder strømforbrug, installation samt beskatning af ladestander, er samlet på ét tilbud. Denne løsning gør TCO-sammenligningen af disse miljørigtige biler enkel og overskuelig.