Specielle behov er vores speciale

Udgivet: 11. april 2019

Mange af vores kunder har specielle ønsker i forhold til deres bil. Nogle ønsker at få logo på siden. Nogle ønsker helfoliering, anhængertræk eller navigation. Andre igen har brug for specialopbyggede varebiler som fx kølebiler.


Hos Autolease har vi gjort specielle ønsker til vores speciale. Her kan du få alt ekstraudstyr medfinansieret i den månedlige ydelse. Det betyder, at du kan fordele betalingen over hele leasingperioden og dermed slipper for at belaste cashflowet unødigt.


Vi leger kun med de bedste


Det er sin sag at blive leverandør til Autolease. Vi vil kun samarbejde med anerkendte virksomheder, der har bevist, at de er professionelle helt ud til fingerspidserne og, at de kan levere konkurrencedygtige priser. I sidste ende er det nemlig vores gode navn og ry, der står på spil.


Sammen er vi bedre


Én ting er at montere et anhængertræk. Det kræver ikke det store planlægningsarbejde. Noget helt andet er at specielopbygge en person- eller varebil. Her er det vigtigt, at der er et tæt samarbejde mellem dig, os og leverandøren. Her får du hos Autolease én mand, der holder styr på alle trådene – som har overblikket over projektet og som tager sig af alt det besværlige. Han står på mål for, at bilen leveres klar til brug – til tiden og til prisen. Læs kundecasen om frugt- og grøntgrossisten, Duo Frugt, der havde brug for to specialbyggede kølebiler her.

 

Hils på vores samarbejdspartnere

Sortimo er en af Europas førende producenter af bilindretning. De tilbyder produkter, som lever op til de nyeste krav, hvad angår sikkerhed, robusthed, lav vægt og lang holdbarhed. Alle Sortimos produkter bliver løbende crash-testet, så sikkerheden er i orden. Derudover kan alle indretninger tilpasses efter behov.

Brand Factory er Nordens største leverandør af bilfolie og vores primære leverandør af folie til biler. Brand Factory har en enorm erfaring, der sikrer hurtigere og billigere resultater – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Blandt andet skal folien på dørhåndtag og sidespejle være mere slidstærk end folien på siden af bilen. Omvendt behøver folien ikke holde længere tid, end I forventer at have bilen. Alt dette tager Brand Factory højde for, og det er med til at bringe både omkostninger og produktionstid ned.

Danlad er totalleverandør inden for opbygning. Så uanset, om du skal have en kran bygget på en ladbil eller en kølekasse indbygget i en varevogn, kan de hjælpe. Skulle uheldet være ude, har Danlad som den eneste leverandør i Danmark et skadescenter, som reagerer hurtigt i tilfælde at uheld/skader. På denne måde kan vi sikre, at ”nedetiden” på bilen bliver så kort som muligt.