Nu kan du lease el-cykler hos Autolease

Udgivet: 14. marts 2019

Hos Autolease vil vi gerne bidrage til den grønne omstilling samt værne om personalepleje, og vi ser gerne, at det bliver en større del af arbejdslivet. Vi har derfor indgået et partnerskab med el-cykelleverandøren Two Wheel Company og kan tilbyde el-cykler på leasingaftaler.Vi har taget et aktivt valg om at tilbyde en løsning, så I kan skabe en sundere og grønnere kultur i jeres virksomhed. Vi har indgået et partnerskab med el-cykelleverandøren Two Wheel Company, som udbyder el-cykler af bedste kvalitet samt et højt serviceniveau.

 

Med dette tiltag kan I tilbyde jeres medarbejdere en medarbejdercykel, så de nemt kan komme hurtigere og nemmere frem til f.eks. et møde. Det er en oplagt mulighed for at forkæle sine medarbejdere og bidrage til den grønne omstilling.

 

Hvorfor tage el-cyklen? 

  • Det er godt for miljøet
  • Det giver motion
  • Det giver frisk luft
  • Man kan pendle længere på kortere tid end på en almindelig cykel
  • Det er økonomisk fordelagtigt fremfor at tage bilen eller den offentlige transport

 

Nysgerrig for at vide mere?

Vi etablerer gerne et uforpligtende møde sammen med Two Wheel Company, hvor vi kan fortælle mere om de mange muligheder. Kontakt os gerne for nærmere information.

 

Om Two Wheel Company

Two Wheel Company er stiftet med et mål om at være med til at drive mobilitet på to hjul frem i Danmark og udbyder moderne og kvalitetssikre el-cykler til virksomheder. De hjælper med at øge mobiliteten i byen og skaber samtidig en sundere og gladere kultur ude hos virksomheder. Alt dette med økonomiske fordele for virksomheden og evt. en bruger med et koncept, der også gavner miljøet. Two Wheel Company fungerer som virksomhedernes tætte samarbejdspartner, der bidrager til en grønnere og mere innovativ virksomhedsprofil gennem leasingpakker med et højt serviceniveau.

 

Læs mere om Two Wheel Company her: http://twowheelcompany.com/