De mest populære Green Edition firmabiler lige nu

Udgivet: 10. august 2020

Der kommer flere og flere miljørigtige alternativer i form af el- og hybridmodeller. Det bemærkes særligt hos firmabilsbrugerne, som i stigende grad bestiller disse mere miljørigtige biler som deres nye firmabil. Vi har i denne artikel samlet en top 5 over de mest bestilte modeller lige nu, hvor vi bl.a. ser, at Mercedes C-Klasse bevæger sig længere og længere op af listen.


1 - Ford Kuga

Den nye Ford Kuga er fløjet ind på førstepladsen på denne liste. Faktisk udgør plug-in hybridversionen hele 84 % af de bestilte Ford Kuga hos Autolease. Den nye Ford Kuga plug-in hybrid kommer med navigation, nøglefri start, klimaanlæg og p-sensor for/bag allerede fra Trend-niveau. Har du brug for træk, er Ford Kuga Plug-in hybrid godkendt til at må trække 1.200 kg.

Populært udstyr

- Anhænger træk
- Elektrisk bagklap
- Mørktonede ruder

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Kuga 2.5 Plug-in Hybrid 225Hk Titanium CVT her


2 - Mercedes C300de

Som de eneste har Mercedes satset på diesel-hybrid men med udgangspunkt i deres velkendte 194 hk dieselmotor. Modellen hedder 300de og findes i både C og E-Klassen. Begge modeller kan monteres med træk.

Populært udstyr

- DISTRONIC (adaptiv fartpilot)
- Anhængertræk
- Metallak

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes C-Klasse C 300T de Business auto her


3 - Mercedes EQC

EQC er en 100 % elbil, med en rækkevidde på 410 km (WLTP). Standardudstyrslisten er lang og tæller blandt andet navigation, kunstlæder, LED forlygter, bakkamera og meget mere. Har du brug for anhængertræk må Mercedes EQC trække hele 1.800 kg.

Populært udstyr

- Læderindtræk
- Anhængertræk
- El-skydetag

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes-Benz EQC 400 4Matic her


4 - Volvo V60

Vi skal ikke mere end et år tilbage for at finde Volvo V60 øverst på vores Top 5. I dag hænger modellen fast med det yderste af neglene, men V60 fortjener en plads på denne liste. Modellen har et smukt design, en rummelig kabine og giver værdi for pengene. Et enkelt nordisk design med stilrent interiør og de velkendte Thors Hammer forlygter. Frem for alt står Volvo for sikkerhed, hvorfor alle nye biler nu er begrænset til 180 km/t.

Populært udstyr

- Sensus navigation
- Semi-elektrisk anhængertræk
- Intellisafe Assist
 

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volvo V60 2.0 T6 340 4WD Inscription Expression auto her


5 - Tesla Model 3

Model 3 er nyeste model fra Tesla, en ren elbil med en rækkevidde på op til 560 km. Tesla har længe siddet tungt på elbilsmarkedet i Danmark og har i dag flere end 5.000 indregistrerede biler og en markedsandel på over 40 %. Model 3 kan bestilles med aftageligt træk og er i stand til at trække 910 kg.

Populært udstyr

- 19” Sportsfælge
- Metallak
- Anhængertræk


Se leasingpriser og beskatningsværdi på Tesla Model 3 Long Range auto 4WD her


Grundet COVID-19 oplever vi stadig længere leveringstider på bilerne, så vent ikke med at bestille din næste firmabil.

Det grønne univers er kun et klik væk

Green Edition gør det nemt for firmabilsbrugerne at vælge en miljøvenlig bil i stedet for en benzin- eller dieselbil. Under ”Green Edition”-fanen på hjemmesiden er de miljøvenlige biler kun et klik væk. Man får adgang til et nyt, grønt bilunivers med hele vores portefølje af el- og plug-in hybridbiler.

Alt samlet på ét tilbud

Som det eneste leasingselskab i Danmark er vores konfigurator fuldt implementeret med opladningsabonnement (via e.on) på el- og plug-in hybridbiler. Omkostningerne til abonnementet, som indeholder strømforbrug, installation samt beskatning af ladestander, er samlet på ét tilbud. Denne løsning gør TCO-sammenligningen af disse miljørigtige biler enkelt og overskueligt.

Om Autolease

Autolease er født skandinavisk og er en del af den norske bank DNB, med kontorer i København, Stockholm, Oslo og Bergen. Det giver os en lokal viden, som gør os til en stærk spiller på det skandinaviske marked.

Autolease blev stiftet i 2003 og er i dag en af Skandinaviens største og mest innovative virksomheder indenfor operationel leasing og Fleet Management. Vi administrerer mere end 40.000 biler og brænder for at gøre hverdagen nemmere for vores kunder og deres bilbrugere ved at tilbyde digitale løsninger, der gør det effektivt og smidigt at administrere bilflåden.