De mest populære Green Edition firmabiler lige nu

Udgivet: 7. december 2020

Der kommer flere og flere miljørigtige alternativer i form af el- og hybridmodeller. Det bemærkes særligt hos firmabilsbrugerne, som i stigende grad bestiller disse mere miljørigtige biler som deres nye firmabil. Vi har i denne artikel samlet en top 5 over de mest bestilte modeller lige nu, hvor vi igen ser Ford Kuga snuppe førstepladsen.


1 - Ford Kuga

Den nye Ford Kuga er fløjet ind på førstepladsen på denne liste. Faktisk udgør plug-in hybridversionen hele 84 % af de bestilte Ford Kuga hos Autolease. Den nye Ford Kuga plug-in hybrid kommer med navigation, nøglefri start, klimaanlæg og p-sensor for/bag allerede fra Trend-niveau. Har du brug for træk, er Ford Kuga Plug-in hybrid godkendt til at må trække 1.200 kg.

Populært udstyr

- Anhænger træk
- Elektrisk bagklap
- Mørktonede ruder

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Kuga 2.5 Plug-in Hybrid 225Hk Titanium CVT her


2 - BMW 5-Serie

BMW 5-Serie er med seneste face-lift tilbage på vores Top 10 – og det er fuldt fortjent. Du får en mere eller mindre komplet bil i den store Premium-klasse, som endda giver valgmuligheder på design af 18” alufælge samt farve på læderkabinen. Standardudstyrslisten omfatter desuden bakkamera, adaptiv fartpilot og BMW Live Cockpit Professionel. Interessen for plug-in hybrid er stor på 5-Serie, hvor modellen 530e tegner sig for næsten 20% af de bestilte biler.

Populært udstyr

- Anhængertræk
- BMW Laserlys
- M læderrat

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 5 serie 520D Touring F Sport-Line auto her


3 - Mercedes E-Klasse

E-Klassen er tilbage i Top 10 i sin face-liftede version. Fronten har fået et løft, men ellers er det på teknologien vi skal finde ændringerne. Infotainment-systemet er opdateret til en 12,3” hvor også trykfølsomheden er forbedret. Systemet er det samme, som vi kender fra bl.a. A-Klassen og C-Klassen og åbner blandt andet op for systemer som Augmented Reality (en del af Premiumpakken), som via et kamera i forruden kombinerer navigation og livevideo optaget ud gennem forruden. Motorerne er uændrede, men vi ser flere og flere vælge plug-in hybrid modellerne E300e og E300de.

Populært udstyr

- Anhængertræk
- Premiumpakke
- Metallak

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes-Benz E-Klasse 2.0 E 220 d T Business SW auto her


4 - BMW 3-Serie

Siden den første BMW 3-serie Touring kom frem i 1987 har BMW solgt den med løfter om sportslig kørsel med praktiske egenskaber, og den forbliver en populær firmabil. Standardudstyret i 3-serien inkluderer blandt andet 17" letmetalfælge 5-dobbelt eget Silver, Live Cockpit Plus inkl. navigation (8,8" centralt informationsdisplay med berøringsfunktionalitet), analog instrumentklynge med 5,7" display og håndfri facilitet med USB-interface. 

Populært udstyr

- Driving Assistant Professional (adaptiv fartpilot)
- Anhængertræk
- LED forlygter med udvidet indhold

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 3-Serie 320D F Sport Line Touring auto her


5 - VW Passat

Med en Volkswagen Passat får man en perfekt sammensætning af elegance, dynamik og komfort, og dette er naturligvis også tilfældet i den nye Passat, som kom ud i efteråret. Passat har stor rummelighed og masser af standardudstyr, hvilket er blandt årsagerne til, at den veldesignede og genkendelige Passat år efter år fortsætter med at være så populær. Der følger både navigation og adaptiv fartpilot med i standardparken.

Populært udstyr

- DK PLUS pakke
- DK Teknikpakke
- Anhængertræk

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volkswagen Passat 2.0 TDI 150 Business PLUS PRO DSG Var her


Grundet COVID-19 oplever vi stadig længere leveringstider på bilerne, så vent ikke med at bestille din næste firmabil.

Det grønne univers er kun et klik væk

Green Edition gør det nemt for firmabilsbrugerne at vælge en miljøvenlig bil i stedet for en benzin- eller dieselbil. Under ”Green Edition”-fanen på hjemmesiden er de miljøvenlige biler kun et klik væk. Man får adgang til et nyt, grønt bilunivers med hele vores portefølje af el- og plug-in hybridbiler.

Alt samlet på ét tilbud

Som det eneste leasingselskab i Danmark er vores konfigurator fuldt implementeret med opladningsabonnement (via e.on) på el- og plug-in hybridbiler. Omkostningerne til abonnementet, som indeholder strømforbrug, installation samt beskatning af ladestander, er samlet på ét tilbud. Denne løsning gør TCO-sammenligningen af disse miljørigtige biler enkelt og overskueligt.

Om Autolease

Autolease er født skandinavisk og er en del af den norske bank DNB, med kontorer i København, Stockholm, Oslo og Bergen. Det giver os en lokal viden, som gør os til en stærk spiller på det skandinaviske marked.

Autolease blev stiftet i 2003 og er i dag en af Skandinaviens største og mest innovative virksomheder indenfor operationel leasing og Fleet Management. Vi administrerer mere end 40.000 biler og brænder for at gøre hverdagen nemmere for vores kunder og deres bilbrugere ved at tilbyde digitale løsninger, der gør det effektivt og smidigt at administrere bilflåden.