Autolease leverer nye lastbiler til HKScan

Udgivet: 14. marts 2019

Vi har for nyligt udvidet det eksisterende samarbejde med HKScan, til nu også at omfatte lastbiler. HKScan er en førende slagteri- og fødevarevirksomhed i Norden med over 600 ansatte i Danmark.HKScans Manager of Transportation Allan Risom udtaler:

Da vi i forvejen har et tæt samarbejde med Autolease om finansiering og flådestyring af vores personbiler, fandt vi det naturligt at kontakte Autolease i forbindelse med udskiftning af nogle af vores lastbiler.”


Han fortsætter:

Vi havde selv undersøgt markedet og fået tilbud på nye lastbiler, men efter dialog med Peter Søndergaard Jensen fra Autolease, fandt vi ud af, at specifikationerne ikke passede til vores behov. I samråd med Autolease, Peter og Volvo er det lykkedes os at få specificeret lastbilerne så de opfylder vores behov indenfor miljø, brugervenlighed og intelligente løsninger.”


Henrik Friis Mortensen, Country Manager hos Autolease udtaler:

”Vi ser utroligt meget frem til samarbejdet. Vi er en del af DNB Finans, som har en markedsandel i Norge på 25% inden for transportbranchen. At vi nu igen kan finansiere lastbiler i Danmark, er naturligvis rigtig spændende.”