Vi gør det enkelt at vælge grønt

 

Greenlease er vores grønne univers, hvor vi gør det let og enkelt for virksomheden og medarbejderen at tage de mest miljøvenlige valg. Klimaforandringerne er ikke et nyt fænomen, men mulighederne for at tilpasse os en grønnere retning er større end nogensinde. Derfor vil vi gøre det enkelt at vælge, køre og administrere grønt.Fordele for virksomheden:Fordele for medarbejderen:Som et af Skandinaviens største leasingselskaber har vi et ansvar for at fremme omstillingen til mere miljøvenlige biler

Kenneth Sloth CEO Autolease


CO2-udvikling i Autolease portefølje

 

Vi er allerede godt på vej. Siden 2009 har vi sammen med vores kunder reduceret det gennemsnitlige CO2-forbrug per km med 37%.


Vores ambition er som minimum EU's målsætning om yderligere reduktion til 59,4 gram CO2 pr. km i 2030.

 


 

 

På tide at træffe en vigtig beslutning


Store beslutninger kræver stort mod. Og det er en stor beslutning at omstille sin bilflåde fra primært diesel til el og plug-in hybrid. Vil du vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tage et grønnere valg, så læs mere her.


Læs mere

 

 


 

 

Administrerer du jeres bilflåde?


Administrerer du virksomhedens bilflåde, så har du nok allerede gjort dig tanker om, hvordan den grønne omstilling i transportsektoren vil påvirke jeres bilflåde. Uanset om I allerede er i gang eller om I først er ved at starte, så er Greenlease her til at hjælpe jer sikkert videre. Her får i den mest bæredygtige bilflåde med de muligheder.


Læs mere

 

 


 

 

Er du firmabilsbruger?


Har du overvejet, om en el- eller plug-in-bil er det rigtige valg for dig? Her giver vi nogle gode råd til at finde den rigtige bil til dine behov.


Læs mere

 

 


 

 

Interesseret i at høre mere?

Klik rundt i vores Greenlease univers, eller kontakt os nedenfor og bliv klogere på hvordan vi sammen kan nedbringe CO2-forbruget i jeres bilflåde.