Vi har fjernet bumpene

Hos Autolease er det nemt at have firmabil. Her på siden gør vi det også nemmere at vælge firmabil.

Sådan finder du nemt din nye bil

Følg de fire trin. Så bliver du godt kørende.

1. Værd at overveje
Hvilken bil skal du vælge? Og skal den køre på benzin, diesel eller el? Der er mange ting at tage hensyn til, men nogle af de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig er:

  • Hvilket kørselsbehov har du og din familie?
  • Hvilken størrelse bil har du brug for?
  • Skal du køre på ferie i bilen?
  • Har du adgang til privat parkeringsplads?

2. Vælg din bil ud fra dine kriterier
Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne biler på tværs af mærker og modeller. Samtidig er din virksomheds bilpolitik i mange tilfælde integreret i søgefunktionen, så du kun ser biler, du rent faktisk kan vælge. Søg for eksempel på elbil til max 400.000 kr. i beskatning. Så får du et samlet overblik over alle de biler, der lever op til dine søgekriterier.

3. Slå til, når det passer dig
Hvis din virksomheds bilpolitik er integreret i vores søgefunktion, behøver du ikke spørge nogen om lov, når du har valgt din drømmebil. Du slår bare til.

4. Skræddersy bilen til dig
Når du har fundet din næste firmabil, kan du let til- og fravælge produkter fra vores udstyrsliste. Og du kan med det samme se, hvad det betyder for din beskatning og TCO (Total Cost of Ownership). På den måde får du et godt overblik, inden du beslutter dig.

FAQ

Hold dig opdateret

Tilmeld dig til Autolease Automails her.

Tilmeld

Brug Mit Autolease

Når du har fået bilen, så brug Mit Autolease til alt omkring bilen, når det passer dig. Her kan du for eksempel se din beskatningsværdi, opdatere din kilometerstand og bestille eller spærre dit brændstofkort.

Spørgsmål? Vi er med dig hele vejen

Hos Autolease kan du klare det meste online. Har du alligevel spørgsmål til leveringstider eller andet, sidder vi klar ved telefonerne og chatten for at hjælpe dig godt videre.

FAQ

Find svar på dit spørgsmål

Har du et spørgsmål til eller om os? Der er gode chancer for, du finder svaret her.

FAQ
2023 © DNB - All rights reserved