Grønne planter i røde biler

Da en gammel leasingkontrakt udløb, skulle der tænkes nyt. Bedre biler, plug-in hybrider, særlig plantevenlig indretning, minimal administration og et godt overblik stod højt på ønskelisten for DK Planteservice. Aftalen landede hos Autolease, fordi der var et godt match mellem biler, total-service og pris.

En bæredygtig ambition
DK Planteservice har afdelinger i Odense, Tilst ved Århus og Hedehusene ved København. Herfra servicerer og passer virksomheden planter på små og store kontorer over hele landet. Det betyder, at 25 gartnere hver dag bruger mange timer på landevejene – i biler, som skal være i orden. Samtidig har DK Planteservice en klar bæredygtig ambition om at reducere brændstofforbruget og planlægger derfor kørslen, så der ikke bliver kørt unødige kilometre fra syd til nord og øst til vest.

En alsidig bilpark
I foråret 2021 blev bilparken udskiftet, så bilernes størrelse, indretning og type matcher de opgaver, som skal løses. Biler, som mest kører i storbyerne, må ikke være for høje, brede og lange. Biler, som kører lange ture, er mest brændstoføkonomiske i dieselversionen. Andre biler skal have plads til meget store planter.

Fakta om aftalen:

Antal biler:
2 plug-in hybrid, 18 diesel og 1 benzin.

Aftalens varighed:
Alt efter biltype, hhv. 3 og 5 år.

Ét koncept dækker alting
Når økonomi- og administrationschef Niels Raasthøj skal forklare, hvorfor valget faldt på Autolease er han ikke i tvivl:

Quote

“Autolease var proaktive og fulgte helt fra starten rigtig godt op på vores ønsker. Vi havde en tæt og god dialog lige fra start, hvor vi også fik rådgivning omkring modelvalg. Og så har Autolease et totalkoncept, som dækker alt fra foliering og indretning af bilerne til brændstofkort, dækservice, glasskader, forsikring, vejhjælp og meget mere. Oveni så har vi fået en portal, hvor vi kan følge alt fra regnskaber til forbrug og kørte kilometre på de enkelte biler. Det gør den daglige administration af bilparken langt, langt nemmere end den før har været.”

Niels Raasthøj
Økonomi- og administrationschef hos DK Planteservice

Letter administrationen

Portalen betyder, at administrationen kan hente kilometer- og brændstofrapporter pr. bil. Bogføringen er også nem at dele op i afdelinger, og det er muligt at generere en lang række ekstra rapporter, som giver administrationen et godt overblik. Hvis der opstår behov for yderligere rapporter, så kan de også nemt laves.

Fleksibilitet og glade medarbejdere

En ting, som Niels Raasthøj er særligt glad for er, at leasingen ikke er betinget af et bestemt antal max-kilometre pr. bil.

“Før skulle jeg holde et vågent øje med om den ene bil var ved at nå et max. Vi har endda været ude for at skulle lade gartnere bytte biler for at udligne og ikke overskride kilometermax. Kilometeropgørelser er heldigvis ikke længere noget, som jeg behøver bruge ret lang tid på. Aftalen med Autolease er nemlig lavet med en samlet 'kilometerpulje', som gælder alle biler. Det er fleksibelt og med til at gøre administrationen meget nemmere.”

Det er i øvrigt ikke kun administrationen, men også gartnerne på landevejene, der er tilfredse med den nye bilpark. “Vores medarbejdere er rigtig glade. Godt nok er det varevogne vi har, men de er indrettet med topudstyr og høj komfort, som man kender fra spritnye personbiler. De tilbagemeldinger jeg får fra medarbejderne, er virkelig positive.”

FAQ

Hold dig opdateret

Tilmeld dig til Autolease Automails her.

Tilmeld
FAQ

Find svar på dit spørgsmål

Har du et spørgsmål til eller om os? Der er gode chancer for, du finder svaret her.

FAQ
2023 © DNB - All rights reserved