Cibicom vil køre på tillid og selvbetjening i grønne VW’er

IT og tele-virksomheden Cibicom bestod indtil 2016 af to uafhængige selskaber. Efter en sammenlægning til en samlet koncern besluttede man, at også indkøb og drift af selskabets bilpark skulle samles i én aftale.

“For os er det væsentlige, at vi har fuld tillid til vores partnere. Man kan binde alt op i kontrakter, men der skal også være mennesker i den anden ende, som er lydhøre og vil finde løsninger. Vi vil gerne have anstændigheden tilbage på sporet. Det får vi med Autolease, som vi har en god historik sammen med.”

Morten B. Bønnelykke
Adm. Direktør i Cibicom Services A/S

”Alle kan jo presse en pris. Men prisen skal også være god næste år. Det er vigtigt, der er en rød tråd i samarbejdet. Det nytter ikke, hvis man starter med en lav pris og så gasser op over tid. Eller hvis man sender en stor regning, hvis en bil ikke er 100 % fri for stenslag. Sådan noget oplever vi ikke med Autolease, og derfor arbejder vi sammen med dem i dag.”

Muligheder med Mit Autolease
Et andet væsentligt parameter for valget af Autolease, er de muligheder selvbetjeningsløsningen Mit Autolease har åbnet for Cibicom.

Om Cibicom
Cibicom A/S er en uafhængig netværksoperatør og Internet Service Provider, der tilbyder design, installation, drift og service af løsninger til forretningskritisk kommunikation og public service broadcast.

De ejer og driver en landsdækkende infrastruktur af sendemaster, der benyttes til broadcast af tv og radio, IoT og kritiske kommunikationsløsninger til beredskab og industri.

Quote

“Det er vigtigt for os med de tools og statistikker, vi får her. Det er nemt og enkelt for vores bruger at konfigurere og bestille sin firmabil online iht. vores bilpolitik og vi kan bla. se status på, hvor og hvordan den enkelte bruger kører og tanker. Over tid vil vi også begynde at bruge det i forhold til CO2-rapportering og lignende.”

Morten B. Bønnelykke
Adm. Direktør i Cibicom Services A/S

Nyt bilmærke og grøn omstilling

Aftalen med Autolease har gjort, at Cibicom er gået fra at eje og servicere biler selv via forskellige partnere, til at alting er samlet i samme aftale. Og så har virksomheden fået nyt billogo på kølerhjelmene af virksomhedens ca. 70 biler.

”Vi har en blandet bilpark med både hvidplade-biler, tekniker-biler og kassebiler. Sammen med Autolease fandt vi frem til, at vi kunne få mest for pengene ved at skifte alle biler til VW. Det giver også nogle fordele i forhold til service, og det var vigtigt for os. Vi er i telesektoren, hvor der nogle gange er akutte behov, og hvor det er vigtigt at finde løsninger hurtigt.” fortæller Morten B. Bønnelykke.

Samarbejdet med Autolease handler i høj grad også om at omstille bilparken til el. En øvelse der er lettere sagt end gjort.

“For en virksomhed som Cibicom, er der en del udfordringer i at skifte til elbiler. Vores ansatte er vores bedste aktiver og de har hele Danmark som arbejdsplads. Derved er vores kørende teknikere også en af de største udgifter, vi har i firmaet,. De ansatte skal ikke holde og blomstre på ladestationer rundt omkring. Det er mit største mareridt, det har vi ikke råd til,” fortæller han.

FAQ

Hold dig opdateret

Tilmeld dig til Autolease Automails her.

Tilmeld

Derfor har man lagt en strategi, der skal sikre en glidende grøn omstilling. Og som skal hjælpe Cibicom med at nå deres strategiske mål om at have reduceret virksomhedens CO2-udslip med 50 % i 2030.

“Vi har startet den grønne omstilling med vores hvidplade-biler, og vi har fået ladestandere ved vores kontorer. På sigt skal vi også have ladestandere på vores maste-sites rundt om i landet, så vi får udrullet vores eget net med hurtig-ladere. Så kan vi begynde at omstille kassebilerne til el. Gravemaskiner står sidst i køen.” fortæller Morten B. Bønnelykke.

FAQ

Find svar på dit spørgsmål

Har du et spørgsmål til eller om os? Der er gode chancer for, du finder svaret her.

FAQ
2023 © DNB - All rights reserved