Top 10 firmabiler i 2017

 

Nedenfor kan du se listen over de mest populære firmabiler i 2017.

Skal du have ny firmabil, eller kunne du bare godt tænke dig at vide, hvad andre firmabils brugere valgte i 2017. Så kan du her på siden se top 10 over de mest populære firmabiler i 2017.


 

1 - Mercedes-Benz C-klasse

Beskrivelse: Mercedes-Benz C220d T Business Plus har hele året været den mest populære firmabil, og det var derfor heller ikke overraskende at den løb med titlen for hele året. 1. Januar 2017 introducerede Mercedes kampagne versionen Business Plus med fokus på komfort- og sikkerhedsudstyr. Der er ingen tvivl om, at øget fokus på ekstraudstyr der gør køreoplevelsen mere behagelig, er vejen frem på firmabilsmarkedet.

Mest populære udstyr: 
- Key-less go startfunktion (fabriksmonteret)
- Svingbart anhængertræk (eftermonteret)
- Edition C (AMG styling og 18" AMG fælge) (fabriksmonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes C220d T aut. Business Plus her


2 - Volkswagen Passat

Beskrivelse: Mest populære firmabil i 2016 - Volkswagen Passat må i 2017 se sig slået af Mercedes-Benz C-klasse, men får alligevel en flot 2. plads. Året startede med en ny kampagnemodel kaldet Premium. Også hos Volkswagen var fokus på mere komfort- og sikkerhedsudstyr, som helt klart har været medvirkende til succesen i 2016 og 2017. Derudover har Premium pakken netop fået tilføjet DK Navigationspakke uden beregning. 

Mest populære udstyr: 
- Blanke tagræling (fabriksmonteret)
- DK LED Pakke (fabriksmonteret)
- Aftageligt træk (eftermonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Passat Variant Comfortline Premium DSG her


3 - Mercedes-Benz E-klasse

Beskrivelse: Den nye Mercedes-Benz E-klasse sedan kom på markedet medio 2016, og st.car versionen kom på markedet ultimo 2016. En kombination af prestige, kvalitet, sikkerhed, udstyr og beskatning har fra start gjort E-klassen til den mest populære firmabil i sin klasse, og i top 3 på tværs af alle mærker og modeller. I dag kan du få en Mercedes-Benz E220d T aut. Business til kr.495.000 i beskatning. 

Mest populære udstyr: 
- Premium-pakke (fabriksmonteret)
- Førerassistentpakke Plus (fabriksmonteret)
- Svingbart anhængertræk (eftermonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes E220d T aut. Business her


4 - Volkswagen Touran

Beskrivelse: Volkswagen Touran er top 10's eneste MPV. Den 7 personers familiebil har meget lidt konkurrence fra andre MPV-biler, og generelt er det kun Ford S-Max som bliver valgt som alternativ. Er behovet for 7 sæder, er VW Touran den ubestridte konge af MPV klassen. Firmabilsbrugere der kigger efter højere biler gik i 2017 primært efter SUV segmentet, og den tendens fortsætter formentlig i 2018. 

Mest populære udstyr: 
- DK Navigationspakke (fabriksmonteret)
- DK Pakke (fabriksmonteret)
- DK Komfortpakke 2 (fabriksmonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Touran 150hk Comfortline DSG her


5 - Ford Mondeo

Beskrivelse: Ford Mondeo er formentlig den bil, som har været på top 10 listen i flest år. Bilen har tidligere været indbegrebet af sælgerens foretrukne firmabil, men i 2017 er den blevet presset ned på en 5. plads. Ford har dog en attraktiv pris- og udstyrsstrategi på især Ford Mondeo 180hk Titanium Aut. St. Car, som fås til ca. kr.324.000 i beskatning inkl. adaptiv fartpilot, bakkamera og meget andet lækkert udstyr.

Mest populære udstyr: 
- Svingbart træk (eftermonteret)
- Motor/kabine varmer (eftermonteret)
- Solfilm (eftermonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Mondeo 180hk aut. Titanium St.car her


6 - Volkswagen Tiguan

Beskrivelse: Volkswagen Tiguan er den eneste SUV på top 10 listen, på trods af, at segmentet er det næst mest stigende segment i Danmark kun overgået af premium-segmentet. VW Tiguan 150hk Comfortline DSG har især trukket salget fremad. Lækkert design, gode køreegenskaber og veludstyret standardpakke har været medvirkende til den flotte placering. I 2018 kommer der væsentlig flere SUV'er at vælge i mellem. 

Mest populære udstyr: 
- DK Navigationspakke (fabriksmonteret)
- DK Pakke (fabriksmonteret)
- Svingbart anhængertræk (eftermonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Tiguan 150hk Comfortline DSG her


7 - BMW 5-serie

Beskrivelse: Ligesom Mercedes-Benz E-klassen er andelen af premium biler steget væsentlig i 2017. På BMW 5-serie er ca. 65% af bestillingerne på BMW 520d aut. og 35% på BMW 530d aut. Især den 6-cylindre model er væsentlig mere populær i forhold til dens primære konkurrent fra Mercedes. Det er dog ikke nok til at få den højere på listen end en 7. plads, men det bliver spændene om et helt salgsår i 2018 kan få den højere op.

Mest populære udstyr: 
- Navigation Business (eftermonteret)
- Elektrisk anhængertræk (eftermonteret)
- Lændestøtte, for (fabriksmonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 520d aut. Touring her


8 - BMW 3-serie

Beskrivelse: BMW 3-serie er på trods af sin alder stadig en populær firmabil. Især BMW 320d Aut. Touring har været populær, men alderstegnene kan godt ses, så på trods af en pris meget tæt på Mercedes-Benz C-klasse, har den ikke haft den samme succes. Ultimo 2018/primo 2019 kommer der en helt ny BMW 3-serie, og den glæder vi os til. Indtil da får man som firmabilsbruger en veludstyret premium bil med gode køreregenskaber.

Mest populære udstyr: 
- Navigation Business (eftermonteret)
- Aktiv fartpilot med Stop & Go-funktion (fabriksmonteret)
- Elektrisk anhængertræk

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 320d aut. Executive Touring her


9 - Audi A4

Beskrivelse: Audi A4 var tidligere den mest populære premium bil til den kræsne firmabilsbruger. Væsentlig højere pris end tilsvarende konkurrenter fra Mercedes, BMW og VW har gjort livet hårdt for Audi A4 i 2017. På trods af det, kommer den ind på en 9. plads - især trukket af Audi A4 Avant 190hk Sport S-tronic. Netop denne model har Audi lige lanceret en kampagne på, så det bliver spændende at se, hvor langt op af listen den kan komme i 2018.

Mest populære udstyr: 
- Aktivering af navigation (eftermonteret)
- Svingbart anhængertræk (eftermonteret)
- Fartpilot (eftermonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Audi A4 Avant 190hk Sport S-Tronic her


10 - Opel Insignia

Beskrivelse: Den nye Opel Insignia har kun været på markedet i ca. 6 måneder af 2017, og ender derfor ikke i nærheden af dens primære konkurrenter VW Passat og Ford Mondeo. Alligevel er den blevet taget godt imod, og især Opel Insignia 170hk aut. Dynamic Best Line Plus ST har været populær. Det bliver spændene at følge dette segment i 2018, som formentlig stadig vil være presset af en attraktiv prissætning på premium modellerne.

Mest populære udstyr: 
- OPC Line pakke (fabriksmonteret)
- El-betjent bagklap (fabriksmonteret)
- Anhængertræk (eftermonteret)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Opel Insignia ST 170 aut. Dynamic Best Line Plus her