Autolease.dk er igen blevet opdateret med flere funktioner 

Det er under tre måneder siden, vi sidste gang opdaterede vores hjemmeside med nye spændende funktioner. Nu har vi gjort det igen! Fokus er stadig det samme: at gøre det nemmere og enklere for vores kunder at vælge og administrere bilflåden.

Chat-funktion, hastighed og flere muligheder

Vi ved, at det er vigtigt for jer at få hurtige svar – også på de små ting. Derfor introducerer vi nu chat-funktion, så du hurtigt kan komme i kontakt med os og få de svar, du har brug for. ”Vi ved at tilgængelighed er et vigtigt parameter i hverdagen. Derfor har vi nu introduceret en chat, så vi aldrig er mere end få klik væk” udtaler Lars Bro-Rasmussen, Head of Sales. Derudover har du som administrator nu fået mulighed for selv at redigere brugernes bilpolitik. På den måde er det nemmere at få hele flåden til at efterleve de krav, I har. Du kan også skrive beskeder direkte til brugerne på "Min bil"-siden. Som noget nyt kan du også oprette nye cost-centre og flytte brugere mellem eksisterende og nye cost-centre. På denne måde figurerer bilen altid i den rigtige afdeling. Vi har også efterset vores søgemaskine, så du nu kan finde de rigtige biler med færre klik og samtidig er hastigheden forbedret markant, så ventetiden ikke er så lang mere. Til sidst har vi også valgt at ændre indgangen til vores rapportsystem, så den nu har sin egen fane under "Min bil"-siden.

Tak for hjælpen

Det er Autoleases tredje hjemmeside-opdatering i 2017, hvilket er et udtryk for, at vi konstant forsøger at optimere vores tilbud, så de matcher jeres behov bedst muligt. Og mange af optimeringsideerne udspringer faktisk af inputs fra jer – tak for det!

Vi glæder os allerede til 2018, hvor vi skal fortsætte vores udviklingsarbejde for at gøre din hverdag nemmere og mere effektiv.