Hvem vil ikke gerne have en nemmere hverdag?

I de fleste virksomheder er der potentiale for at spare tid på håndteringen af bilflåden. Med Autolease får I en løsning, der gør det lidt nemmere.

Med jer hele vejen. Digitalt og analogt

Med Autolease.dk og Mit Autolease får du alt omkring jeres biler samlet ét sted. Her er det enkelt at finde information og administrere jeres flåde 24/7.

Derudover får I kyndig rådgivning, når I har brug for det. Vores team har mange års erfaring indenfor billeasing og kan hjælpe jer med at finde de helt rigtige løsninger – uanset hvad jeres mål er.

Fra 0 til 100% overblik på tre sekunder

Med Autolease får I adgang til branchens smarteste digitale løsning

Fire eksempler: Sådan får I det nemmere

Gør bilbestilling tryggere og enklere
I stedet for at køre rundt til forhandlere og prøvekøre biler, uden at vide om de overholder jeres bilpolitik, kan alle bilbrugere bestille bil og udstyr online med et par klik.

Gør det nemt at være bilbruger
I stedet for at ringe til en administrator kan alle bilbrugere finde information og administrere deres bil online.

Gør jeres administration hurtig, fleksibel og enkel
I stedet for at bøvle med administration får jeres administrator fakturaer, rapporter og bilpolitik samlet på Autolease.dk

Gør returnering af bil trygt og forudsigeligt
I stedet for uforudsete omkostninger ved returnering sikrer vi jer en forudsigelig økonomi, også når der er mangler eller unormal slitage.

FAQ

Hold dig opdateret

Tilmeld dig til Autolease Automails her.

Tilmeld

Det er en aftale!

Se her, hvilke services og aftaler, I kan få med i jeres leasingaftale – så det hele bliver endnu lettere.

Service og vedligehold
Dækker alle serviceeftersyn og vedligeholdelsesarbejde, samt reparationer, der sikrer bilens normale drift og sikkerhed inkl. udgifter til arbejdsløn, reservedele samt væsker på autoriserede mærkeværksteder.

Dæk
Skift til sommer- og vinterhjul med premium-mærkede dæk samt opbevaring af hjulsæt. Personbiler leveres med alufælge på vinterhjul.

Erstatningsbil ved service
For et fast øretillæg per km. Kan et lokalt mærkeværksted sikre en erstatningsbil, når du leverer bilen til service.

Dækopbevaring
Opbevaring, afbalancering, kontrol og skift af dæk gennem Euromaster. Vi tilbyder påmindelser og anbefalinger, hvis I ønsker det.

Autolease vejhjælp
Vejhjælp ved uheld, pludselige skader og fejl. Autolease vejhjælp dækker omkostninger som følger af de nævnte hændelser og dækker bilen, uanset hvem som lovligt fører den.

Brændstofkort og ladning af elbil
Brændstofkort og eventuelt en løsning for opladning, vask og andre rekvisitter inklusiv diverse rabatter. Faktiske omkostninger inkluderes i jeres samlede faktura, bilregnskab og analyse.

Ladeløsning til el- og plug-in biler
Autolease formidler ladeløsninger til el- og pluginbiler herunder også eventuel installation af ladestander på brugers adresse.

Forsikring
Vælg frit mellem at bruge forsikring gennem Autolease eller jeres eget forsikringsselskab.

Fakturakontrol
Gennemgang og kontrol af alle bilrelaterede driftsomkostninger, også dem som ikke er inkluderet i leasingaftalen. Udføres af fagpersonale hos Autolease.

“Med løsningen fra Autolease så er administrationen fra oprettelse af brugere eller cost-centre til brugerskift virkeligt enkelt. Aftalen har helt klart sparet os tid og gjort dagligdagen nemmere.”

Morten Nordskov
Head of Procurement hos Elis

FAQ

Find svar på dit spørgsmål

Har du et spørgsmål til eller om os? Der er gode chancer for, du finder svaret her.

FAQ
2023 © DNB - All rights reserved