Autolease Small Fleet (1-10 biler)

Uanset om du skal lease én enkelt eller 10 person- eller varebiler, er vi først tilfredse, når du er det. Vi tilbyder komplette løsninger og adgang til fordelagtige flådemodeller. Du bestemmer selv, hvilke elementer der skal indgå i løsningen, som både kan indeholde service, sommer- og vinterdæk, brændstofkort, forsikring og meget mere. Kontakt os for et tilbud, som passer til netop dine ønsker.
 

Autolease Fleet Management (minimum 10 biler)

Til virksomheder med mere end 10 biler tilpasser vi aftalen, så den passer præcist til dine behov. Alle omkostninger er transparente og faste i leasingperioden. Onlineløsningen gør det nemmere at finde de rigtige firmabiler. Vi sørger for alt fra køb af bilen til håndtering af service, brændstofkort, dæk, forsikringer, miljøafgifter og meget mere. Samtidig rådgiver vi dig løbende om produkter, muligheder, bilpolitik og miljøhensyn, der kan optimere driften af bilflåden.

Tilgængelighed og hurtig feedback er afgørende for et effektivt og tilfredsstillende samarbejde. Vores engagerede medarbejdere vil derfor have et indgående kendskab til din bilflåde og detaljeret viden om vilkår, og betingelser og bilpolitik.


 

Skandinavisk aftale med national optimering

Som den eneste fleet management-udbyder tilbyder Autolease det samme beregnings- og rapportsystem i Danmark, Sverige og Norge. Vi kan derfor tilbyde dig en løsning, som er nem at håndtere i alle tre lande.
I både Danmark, Sverige og Norge har vi kompetente, serviceorienterede og dedikerede kollegaer, som vil være dine lokale kontaktpersoner. Da krav, vilkår og lovgivning er forskellig i de enkelte lande, optimerer vi løsningen i henhold til nationale forhold, men altid med udgangspunkt i samme koncept og i henhold til dine ønsker.
 

Digitalt optimeret managementløsning

Hos Autolease har du adgang til vores online managementsystem døgnet rundt, hele året – uanset om du er biladministrator eller bruger. Foruden online-systemet har du altid mulighed for at hente vores markedsledende app og få adgang til en lang række fordele og informationer om din egen bil og tilknyttede services.

 

Flådestyringssystem

Med vores flådestyringssystem er det muligt at outsource den daglige administration, men samtidig bevare overblikket over den samlede flåde. Vores rapporteringssystem opdateres hele tiden ift. økonomi, information om de enkelte brugeres brændstofforbrug, miljøpåvirkning og meget mere.

 

Online beregnings- og bestillingssystem

Som den eneste skandinaviske fleet management-leverandør tilbyder Autolease online-beregninger i Danmark, Sverige og Norge. Brugerne kan selv klikke ind på autolease.dk og vælge mellem de person- og varebiler, der er relevante jf. jeres bilpolitik. På sitet kan brugerne desuden tilpasse bilerne ift. jeres individuelle ønsker til fabriks- og eftermonteret udstyr. Du kan også se, hvilke biler og modeller Autolease anbefaler. Det er nemt og enkelt.

 

Bruger-applikation

Med vores app har brugerne alle informationer og specifikationer om deres firmabil og leasingaftale lige ved hånden. App’en indeholder også oplysninger om den faktiske CO2-udledning og det aktuelle brændstofforbrug. Endvidere kan app’en bruges til at spærre og bestille brændstofkort, booke service- og vedligeholdelsesaftaler, finde den nærmeste autoriserede forhandler, dækcenter, brændstofselskab og meget mere.


 

Hvorfor lease?

Der er mange gode grunde til at lease firmabiler hos Autolease:

  • Adgang til online-konfigurering og bestilling af person- og varebiler
  • Kompetente, dedikerede og serviceorienterede medarbejdere og faste kontaktpersoner
  • Samlede løsninger for hele Skandinavien giver lettere og mere effektiv håndtering
  • Altid brændstofkort til tiden og med store rabataftaler
  • Mærkeuafhængighed og altid stort udvalg af fabriksnye person- og varebiler
  • Enkel bogføring – alle udgifter samles på én faktura og leveres som fil
  • Vejledning om miljøoptimering og reduktion af CO2-udledning
  • Høj kundetilfredshed hos både administratorer og brugere
  • Stærke samarbejdspartnere inden for dekoration, indretning og opbygning
  • Stor erfaring og mere end 35.000 biler i flåden