Autolease App

Med app’en fra Autolease er hjælpen altid nær – også når du er i udlandet . Den virker på både iPhone, Android og Windows Phone, og den kan spare dig for både tid, penge og besvær, når det handler om erhvervsleasing.

Læs mere


 

Brændstofkort

Autolease samarbejder med følgende brændstofselskaber: Circle K (tidligere Statoil), Shell, Q8 og Uno-X.


Læs mere


 

Lejebil

Skal du bruge en person- eller varebil i en kortere periode, samarbejder vi med Avis. Deres store operationsområde i Skandinavien sikrer, at de altid har en bil, der passer til dine behov. Har du i stedet brug for en ByBil's løsning fra Green Mobility, kan vi ligeledes skræddersy den helt rigtige løsning. 

Læs mere


 

Assistance ved nedbrud

Autolease Assistance er et samarbejde mellem Autolease og Falck. På dit servicekort i app’en kan du både se dit abonnementsnummer og telefonnummeret til Autolease Assistance.

Læs mere


 

Service

Hvad indeholder en service- og vedligeholdelses-aftale hos Autolease? Hvor skal du servicere din firmabil? Alt dette og meget mere får du svar på her.


Læs mere


 

Forsikring

Autolease arbejder tæt sammen med If, der er Nordens største forsikringsselskab. Derfor kan vi tilbyde dig markedets bedste bilforsikring til erhvervsleasing.

Læs mere


 

Tilbehør

Autolease medfinansierer gerne ekstraudstyr til din firmabil. Og drejer det sig om varebiler, sørger vi også for logo, indretning eller opbygning. Vi samarbejder med førende selskaber i branchen og kan derfor tilbyde markedets bedste løsninger.


Læs mere


 

Dæk

At køre med de rigtige dæk på din firmabil har stor betydning for både sikkerheden og brændstofforbruget. Hos Autolease har vi to typer dækaftale: Sommerdæk-aftale og sommer- og vinterdæk-aftale.

Læs mere


 

Kørsel i udlandet

Fem minutters forberedelse kan spare dig for fem timers besvær. Hvis du skal køre med din firmabil i udlandet, er der en række ting, du skal være opmærksom på. Vi har samlet nogle af dem her.

Læs mere


 

Returnering af bil

Når du skal aflevere din leasingbil, foregår det hos Bilsalg.dk eller FDM. Vi lægger stor vægt på, at det er en uvildig tredjepart, der foretager gennemgangen. Dermed bliver den helt objektiv. Læs mere